Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jaj most mit tegyek? A fiu aki nagyon tetszik elmondott nekem valamit, én meg kikotyogtam. Pedig nem akartam és félek, hogy megharagudott.
És most még velünk is közölted
Okos kislánynak tűnsz
Bocsánatkérésen kívül mást nem tehetsz. Megmondod, mennyire fontos volt neked, hogy elmond dolgokat. Mert...
Te tudod mi az a titok? Igen?
Nem úgy tűnik :D
hát gratulálok. most már az ország nagy része tud erről a kis titokról. remélem sosem leszünk barátnők. ilyen pletykás lány senkinek nem kell. főleg nekem nem barátnak.
L/18
tudjátok mi a titok?
...amit csak egy ember tud:)
ti olyan hülyék vagytok xD:D
ez egy tanács..
ha nem irta volna le akkor nem tudnátok válaszolni:D
jha de lehetne:D
jó nem ismeri senki hogy kiről van szó...
szóval haggyátok ezt a pletykás utálom dolgot...
véletlen volt nem direkt!
szövegértés:D
na szóval...
én azt mondom hogy hirtelen nem tudott mit mondani erre (ha megtudta) és otthagyott mert hirtelen haragu...
de egyszer ugyis megtudja hogy miért kérdezted meg és megért ha nem akkor ne is törödj vele csak probaként szánta...
Elég lett volna bőven annyit mondani, hogy kikotyogott valamit, amit nem lett volna szabad
Ha már mindenféleképp kérdést kell kiírni egy ilyen miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!