Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánnyal nagyon jóba vagyok bekapcsolta a kamot és ittvolt barátom de ő ezt nemtudta. Megharagudott. Mivel engeszteljem ki?
nem tudta a csaj h ott van a palija amikor camoznak:Delőször én sme értettem
tényleg bunkóság ugy beszelni vkivel h a másik fél azt hiszi csak te vagy ott.hogy mivel engeszteld ki azt nem tudom,te ismered őt,először is kérj bocsánatot és magyarázd el neki h miért tetted.ha egyáltalán tisztában vagy vele.
de lehet én sem jol értelmeztem:DDD lehet tényleg pasi és csajjal camozott,közben ott volt a haverja:D
ugy látom a kérdezőt nem nagyon érdekli a válasz m akkor tisztába tenni a dolgokat m tényleg tobb féle képpen értelmezhető,miután egyáltalán értelmezhető:Dmert elsőre nem igazán:DD
kedves:
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
Apá d volt meleg mikor seggbekú rta anyá dat és kanállal tették a ge cijét a vaginá jába... nem vok meleg... a lánnyal nagyon jóba vagyok <3 :) és átjött haverom és néztük a csajt és ő nemtudta h ittvan haverom és besértődött érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!