Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megharagudott rám a barátnőm...

Megharagudott rám a barátnőm mert büszke vagyok rá. Mivel engeszteljem ki?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 2 hete ismertem meg egy lányt randizgattunk és ma 1 hete, hogy eggyüt vagyunk.Szóval ő 19 éves, kedves, okos, gyönyőrű és még szűz és az első csókja velem volt.Ezen nagyon meglepődtem hisz csodaszép.Nos én annyira örültem, hogy ezt kikogyogtam haveri körbe ők pedig ismerik a barátnőmet és azóta piszkálják vele,hogy apáca stb ő pedig sírva jött hozzám mert elárultam ,most nagyon haragszik.Hogy tegyem ezt jóvá?
2010. márc. 6. 10:43
 1/6 anonim válasza:
85%
Te mekkora idióta vagy.. -.- Már bocs.Amúgy meg pont így. Elmondod neki, hogy nem azért mondtad a haverjaidnak, h cikizzék vele, hanem mert annyira büszke vagy rá, hogy ilyen barátnőd van, hogy muszáj volt elmondanod vki/vkiknek.
2010. márc. 6. 10:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
kérj bocsánatot, ölelgesd meg és mond hogy neked nagyon jól esik és nagyon sokat jelent hogy te lehetsz neki az első és hogy csak ezért mondtad el a barátaidnak (és tedd hozzá hogy ezek szerint ők éretlenül kezelik és te nem erre számítottál tőlük)
2010. márc. 6. 10:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hát ölelgettem, puszilgattam de haragszik rám .Pontosabban kérdeztem aztmondta már nem haragszik de látom rajt.
2010. márc. 6. 11:38
 4/6 anonim ***** válasza:
53%
szerintem menekülj! ha két hét után egy ilyenért ekkora hisztit levág, akkor mi lesz pár hónap múlva? o.O
2010. márc. 6. 12:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Tipli tesó a nőt meg hagyd rám.

1. ha már ezen hisztizik később sem fogod tudni kontrollálni

2. méltatlan vagy rá hogy kipofázod az intim dolgait. Tapló!

2010. márc. 6. 20:40
 6/6 anonim válasza:

igaza van az elöttem szólónak, h ez nem tartozik akárkire... ez kettötökre tartozik. nem pedig ilyen meg olyan haveri körre...

szerintem meg ne is várd el h a barátnöd ilyet 2 nap alattelfelejt.. azért lássukbe.. lehet ez volt a nagy titka amit el mert neked mondani mert MEGBIZOTT bennedd.. te pedig "elárultad"

bravó.;)

2010. márc. 15. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!