Ki büszke kifejezetten arra, hogy szűz? Ki az, akinek esze ágában sincs elveszíteni?
merthogy én nem
sztem rossz dolog szűznek lenni, mert így kimaradunk a legjobbakból
léci indokold, hogy te miért akarsz "ártatlan" maradni
kort és nemet írj
16F
Ne beszélj már hülyeséget.A szűz ember se marad ki semmiből,felesleges korán elkezdeni a dolgot,hisz nincs felkészülve az ember lelkileg rá.Én is fiatalon veszítettem el,meg is bántam,nem azért mert rossz volt,csak a tudat hogy nagyon gyerek voltam még akkor(most se vagyok nagy :D )
17/L
B@zd!
Menj qrvához b@zd meg oszt nem leszel szűz, kösz de nekem ez nem kell!
18/F
Szűz vagyok, és büszke nem vagyok rá, de nem is szégyellem. Engem ez nem feszélyez egyáltalán. Majd ha eljön a megfelelő személy, vele megtörténik. Ez nem verseny:)
17/L
Nem vagyok büszke rá, de foglalkoztatni se foglalkoztat. Nem kívánom a szexet.
19/F
28F
Én 17 évesen vesztettem el, aztán jobbra balra szórtam a magvaimat, de a 3/4 ét utólag bánom.
Nem szabad siettetni.
A szex a szerelem kifejezése.
Aki nem ezért szexszel, az előbb utóbb kiég.
harmadik
bölcs gondolat, megfontolom
19:52
ki vagy te, hogy elítélj engem, még csak nem is láttál
nyugodj meg, szőke p*csákra verem a farkam (már vagy 10 éve) az interneten naphosszat, de már rohattul unom, vmi jobbat is ki kéne próbálnom, de normális lányoknál semmi esélyem, így hát marad a fizetős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!