Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Help 15/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Help 15/L

Figyelt kérdés
Na szóval.. Van barátom,akivel nem rég jöttem össze,és az elején úgy éreztem szeretem.Néha úgy érzem nem törődik velem eléggé. Van egy másik srác,aki nem rég vallotta be,hogy szeret. Aranyos dolgokat ír,amik nagyon jól esnek,megértő,törődik velem,és nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Egyre többet gondolok rá pedig tudom hogy nem kéne.. Már úgy gondolom rossz ötlet volt összejönnöm a mostani barátommal,és hogy jobb lenne a másik sráccal.. Most mit tegyek?Szakítsak?Vagy felejtsem el a másik srácot?

2014. ápr. 28. 00:37
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
fene a csalfa fajtádat miattad lesz majd homokos dikk
2014. ápr. 28. 00:39
 2/10 anonim ***** válasza:
fiatal vagy, előtted az élet, ne ragadj le az elsőnél
2014. ápr. 28. 00:39
 3/10 anonim ***** válasza:
S te törődsz a barátoddal?
2014. ápr. 28. 00:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen törődöm vele.
2014. ápr. 28. 00:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha nem szeret,akkor miért vagy vele?Válaszd azt,aki szeret téged :)
2014. ápr. 28. 01:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha nem jo vele, akkor szakits, de nem muszaj egybol belevagnod egy masik kapcsolatba. Hagyj idot magadnak, hogy kitalald mit akarsz, lehet most jol esik a masik srac torodese, de kesobb akar meg az is kiderulhet, hogy annyira nem illetek egymashoz.
2014. ápr. 28. 01:34
 7/10 anonim ***** válasza:
a masikkal csak facebookon jossz ki jol??
2014. ápr. 28. 05:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem szakíts a barátoddal, mert egyértelmű, hogy nem szereted.

A másikkal meg találkozgass és találd ki közben, hogy mit szeretnél tőle, ha úgy gondolod, akkor gyere vele össze.

26f

2014. ápr. 28. 15:13
 9/10 anonim válasza:

Amelyik sráccal vagy: Te szereted őt? Jól érzed magad vele?

Amelyik szeretne téged: Te szereted őt?

VÁlaszold meg a kérdéseket és utána dönts. De van még lehetőség:

Dobj fel egy pénzérmét (egyik oldala a mostani, a másik az új) vagy bármi mást aminek két oldala van és "nehéz".

Amíg a levegőben van rájössz, hogy kinek szurkolsz. Illetve ha mégsem jönnél rá, akkor amikor leesik, és meglátod azt az oldalt akkor vagy vidám vagy szomorú leszel. Ha vidám akkor vele legyél a szomorú akkor a másikkal.

De szerintem válaszd a másodikat, hisz ha az elsőt tényleg szeretnéd, nem szerettél volna bele a másikba.

Ez egy idézet lenne, nem pontosan így van, azt sem tudom ki mondta :/

Esetleg ha akarsz, nekem nyugodtan írhatsz, megpróbálok majd segíteni :)

2014. ápr. 28. 17:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,nagyon hasznosak:) és a másik sráccal nem csak facebookon jövök ki jól,bár mostanában nagyon keveset találkozunk..
2014. ápr. 28. 23:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!