Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól döntöttem? Szakítottam a párommal. Akkor úgy éreztem helyesen cselekszem, mert nem éreztem már működőképesnek az egészet, de már most hiányzik.
mindig van remény, ha nem ütött,vert hasonló és az elején működött ismét működhet ha ügyesen osztod a lapokat :D beszélj vele sok sikert:)
tapasztalat, nekünk se működött volt 1-2 hónap szünet de végül nem bírtuk egymás nélkül és már 1 éve ismét tökéletes a kapcsolatom. 21/L
Lány vagy fiú vagy?
Egyébként én azt tapasztaltam sokaknál, ha egyszer szakítottak és újból össze jöttek az már nem az igazi :/
Szerintem ha ár hosszú ideje együtt voltatok akkor a megszokás miatt érzed magadat így.
Fel a fejjel és ne szomorkodj rajta.
Meg volt az okod, hogy így döntöttél!
Lány vagyok. Pont ezek a gondolatok cikáznak a fejemben. Egyik oldalról az, hogy van még remény, másik oldalról pedig félek attól, ha újrakezdjük minden marad a régiben.
Nem ütött meg sosem, semmi ilyesmi nincs a dologban, és 4 évig voltunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!