Hogyan közeledjek felé, ha kínosnak érzem?
15/F vagyok.
Tetszik egy osztálytársam, aki igazából csak papíron az osztálytársam, mert az órák ~60%-án nem egy teremben vagyunk.
A problémám, hogy félek közeledni felé. Nem azért mert félek a visszautasítástól, mert azt már megszoktam (máshol), hanem mert kínosnak érzem, hogy én az osztály nyomija bepróbálkozok egy a közösségben elég aktívan résztvevő lánynál. Nem egy olyan csaj, aki után futnak a fiúk, tehát nem ezzel lenne a gond, hanem, hogy tényleg nem vagyok valami aktív az osztályközösségben, így sok lány osztálytársammal még egy szót sem váltottam (mondjuk azzal se aki tetszik..), és valahogy kínos lenne így, hogy random a semmiből elkezdek vele beszélgetni.
Senkivel nem vagyok rosszban, csak van kb. 2 fiú akivel max. 2 szót váltok és érezzük, hogy felesleges tovább szenvednünk.
És így valahogy furcsa lenne...
Persze, tudom, hogy ne érdekeljen, ráadásul itt nincs is semmi gáz, mert nem hajtanak a csajra, a csaj se rájuk, de miattuk nem nagyon tudok felszabadulni. Mert náluk még mindig érzem azt a megfelelési kényszert mint tanév elején a többieknél is.
Igazából egyszerűbb lenne, ha sulin kívül is gyakran lehetne lehetőségem találkozni vele (tehát nem szándékosan, hanem random), de sulin kívül esélytelen, hogy random összefussak vele.
nyomorék vagyok!
help
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!