Nehéz, hogyan csináljam? Hogyan közeledjek felé?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy osztálytárssal azt szokták mondani, hogy ne ismerkedjünk, de engem ez nem érdekel, tetszik és úgyis a saját életemet szúrom el ha elszúrom, szóval a lebeszélő hozzászólásokat legyetek szívesek mellőzni!
Tehát a helyzet a következő, tetszik egy lány az osztályból. Nem túl gyakran szoktam vele beszélgetni, úgy hetente kétszer. Nagyon aranyos és úgy vettem észre, hogy én sem vagyok számára közömbös (a jó értelemben). Szívesen megismerkednék vele jobban. Hívjam el csak úgy sétálni vagy valahova? Tudnátok ötleteket mondani? 17 éves gimnazista fiú vagyok.
2015. febr. 17. 21:48
1/2 A kérdező kommentje:
Sajnos a szégyenlős, elpirulós, félén fiúk közé tartozom, de tőle megmerném kérdezni.
2015. febr. 17. 21:53
2/2 anonim válasza:
Szerintem hívd el suli után valamerre sétálni vagy valami, azzal az indokkal, hogy olyan keveset beszéltek, és ha már ilyen jól kijöttökk nincs-e kedve kicsit többet beszélgetni:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!