Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy csinaljam? Fiuuuuk!

Hogy csinaljam? Fiuuuuk!

Figyelt kérdés

Hogy jojjek ossze egy olyan fiuval akibe mar regota szerelmes vagyok? Minden nap latom. Sulitarsak vagyunk. Egy evvel idosebb tolem. Nem sok idom van arra, hogy osszejojjunk, mert vegzos. De mar nagyon szeretnem hogy tortenjen valami elkepesztoen jo. Mit tegyek?

Szerintem valamilyen szinten en is bejovok neki, mert mindig ram nez. Es ezalatt nem egy kis pillantasokat ertek. Sokszor engem figyel. Elpirul es mosolyog. Tegnap elore engedett. Ma mikor mentunk be a suliba, egyik haverja kimondta neki a nevem es a fiu ram nezett majd a a foldre hirtelen es mosolygott. Mikor eszreveszi hogy lebukott, marmint ranezek mikor o nez engem, lenez a foldre vagy elfordul, mindegy, de ugy tesz mintha nem nezett volna ram. Es ez szerintem jelent valamit. Es az is hogy mikor ram nez mindig vigyorog vagy mosolyog. Mostanaba oda jon ahol en vagyok, vagy kovet a sok haverjaval. Ma is a kozelemben voltak. En erzem, hogy valami van koztunk, de nem mer kezdemenyezni.

Fiuk. Mit tanacsoltok? Velemeny..szerintetek bejohetek neki, es lehet meg ebbol kapcsolat vagy hasonlo? Legyszives segitsetek, mert ez nekem fontos, es itt talan kaphatok ertelmes es hasznos valaszt :)

2015. jan. 21. 21:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Hallod fiuuuuk....

Megakadt a lemez?

2015. jan. 21. 21:13
 2/15 A kérdező kommentje:
Vicces volt. Ertelmesre vagyok vevo. Koszi
2015. jan. 21. 21:15
 3/15 anonim ***** válasza:

#2 azt irta, h egy evvel idosebb, mint o es a srac vegzos, szoval egy kis matek:

18-1= 17 ;) :D

4/15 Cronosone válasza:
Ne légy görcsös csak nézdd meg jól ha tudsz koppintani egy témát akkor rajta... azt max elhívod ha kicsit félénkebb azt mehet a buli.
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem megy itt a számolás. :/
2015. jan. 21. 21:16
 6/15 anonim ***** válasza:

Hallod "Vicces volt. Ertelmesre vagyok vevo. Koszi"

A vesszőket feldugtad magadnak?

2015. jan. 21. 21:17
 7/15 anonim válasza:

Nem kell túlbonyolítani.. 21. században élünk. Írj neki facebookon, hogy lenne-e kedve valamikor suli után beülni valahova. Akár valami kávézóba vagy mekibe, ez már részletkérdés.

Lényeg, hogy tudjatok kettesben beszélgetni, akkor minden kiderül. Abból, amit írtál számomra az jött le, hogy nem beszélgettetek még. Ismerd meg, emeld ki a társaságából arra a fél órára és csak ketten legyetek. Ha ez megtörténik, onnantól ha van szinpátia, akkor már alakulni fog.

Sok sikert! :)

2015. jan. 21. 21:19
 8/15 A kérdező kommentje:
Telóról voltam...bocs. De most ne legyetek már ilyenek. Normális kérdést írtam ki. Nem hinném hogy nincs valami megoldás erre....könyörgöm ne legyetek már ilyenek :(
 9/15 anonim válasza:
Menj oda hozzá egyszer valami hülye indokkal :D Mondjuk, mikor egyszer történik valami hasonló mint amiket leírtál, kérdezd meg hogy: "Ha te elmész kivel fogok szemezni szünetben?" Innen lányként nyert ügyed van, és ha van olyan fatökű, és nem hív el valahova, akkor te ajánld fel, hogy valamikor hosszabban is szemezhettek ;)
 10/15 anonim ***** válasza:
Odamész és megmondod, hogy látod ezt a pirulgatást, ami a tetszés egyértelmű jele. És elhívod valahova. Amúgy tényleg hány éves vagy? Mert azt írtad, nem megy itt a számolás. Tehát ebből arra következtetek, hogy nem 17 vagy, de gondolom fiatalabb, mert egyetemisták nem csinálják ezt. Tehát akkor általános iskolás. Viszont 8. osztályosra NEM MONDJUK HOGY VÉGZŐS. És még te vagy "felháborodva", hogy nem tudjuk.
2015. jan. 21. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!