Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy csinaljam? Fiuuuuk!

Hogy csinaljam? Fiuuuuk!

Figyelt kérdés

Hogy jojjek ossze egy olyan fiuval akibe mar regota szerelmes vagyok? Minden nap latom. Sulitarsak vagyunk. Egy evvel idosebb tolem. Nem sok idom van arra, hogy osszejojjunk, mert vegzos. De mar nagyon szeretnem hogy tortenjen valami elkepesztoen jo. Mit tegyek?

Szerintem valamilyen szinten en is bejovok neki, mert mindig ram nez. Es ezalatt nem egy kis pillantasokat ertek. Sokszor engem figyel. Elpirul es mosolyog. Tegnap elore engedett. Ma mikor mentunk be a suliba, egyik haverja kimondta neki a nevem es a fiu ram nezett majd a a foldre hirtelen es mosolygott. Mikor eszreveszi hogy lebukott, marmint ranezek mikor o nez engem, lenez a foldre vagy elfordul, mindegy, de ugy tesz mintha nem nezett volna ram. Es ez szerintem jelent valamit. Es az is hogy mikor ram nez mindig vigyorog vagy mosolyog. Mostanaba oda jon ahol en vagyok, vagy kovet a sok haverjaval. Ma is a kozelemben voltak. En erzem, hogy valami van koztunk, de nem mer kezdemenyezni.

Fiuk. Mit tanacsoltok? Velemeny..szerintetek bejohetek neki, es lehet meg ebbol kapcsolat vagy hasonlo? Legyszives segitsetek, mert ez nekem fontos, es itt talan kaphatok ertelmes es hasznos valaszt :)

2015. jan. 21. 21:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hallod...még sír itt nekem...
2015. jan. 21. 21:22
 12/15 A kérdező kommentje:

Akkor én menjek oda hozzá hülye indokokkal? Hát...nem is tudom..nem szokott egyedül lenni és nehéz

Hívjam el sétálni?:/

2015. jan. 21. 21:22
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok felháborodva. A korom nem lényeg. Az a lényeg hogy értelmes válaszokat kértem. Nem kioktatást vagy hasonlót. Csak tanácsok érdekelnek...semmi más:))
2015. jan. 21. 21:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Kicsit félénknek tűnik: neked kellene odamenni és elhívni valahova. Akár az iskolai büfébe.

Csak egyre figyelj: "idosebb tolem": ilyen nincs. Nem tőled őszült meg. Ne mondj neki ilyet, mert ha nekem mondaná ezt valaki, elszaladnék.

2015. jan. 21. 21:30
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem akartam azt mondani neki, mivel ő is tudja. Amúgy köszönöm a választ
2015. jan. 21. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!