Hogy csinaljam? (Lent)
Figyelt kérdés
Hogy tudassam valakivel, hogy tetszik anelkul, hogy kimondanam?2014. dec. 9. 20:51
2/7 anonim válasza:
Éreztesd... nézz úgy rá, mosolyogj úgy rá és próbálj testi kontaktusra törekedni. Érj, simulj hozzá "véletlenül", ülj szorosan mellé stb. Éreztesd vele, hogy élvezed a társaságát.
3/7 A kérdező kommentje:
Aham, ertem :D koszonom !
2014. dec. 9. 20:56
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces
2014. dec. 10. 19:51
6/7 anonim válasza:
Hehe és ha puncija van ? :)
Azt én is csináltam párszor részegen, hogy megfogtam a péniszét, nem mindig jött be :D :D
Meg túl sokat kellett hozzá inni, hogy meglegyen a bátorságom !
Ma már csak szemezek. Szemkontaktus, elkapod a tekintetét, rámosolyogsz. Megcsinálod párszor ezt vele, akkor lefogja vágni, hogy bejössz neki. Egyszer nem elég ! Csak bátorság kell ;)
7/7 A kérdező kommentje:
Ok, koszonom megy a zold kez :)
2014. dec. 12. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!