Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel össze akarok jönni, de még sosem randiztam...az összes barátnőm csak úgy össze jött, nem tudom máshogy elmondani...szóval ezzel a lánnyal kavartam egyszer bulinan. Nem feküdtem le vele. A buli óta beszélgetünk és megkedveltem. De most már tovább lépnék, mert mindig csak cigizni járunk ki, és az nem vezet már semmire...szóval kéne valami új ötlet, de fogalmam sincs...nem szeretném, hogy randi szaga legyen, de még is valami közelítés. Továbbá, ha már van valami akkor azt is jó lenne tudnom, hogy mikor lehet ilyenkor megcsókolni valakit? Mikor lehet a lényegre térni? :D ez hülyén hangzik...de mégse kaphatom le, és nem vallhatom be neki, hogy legyen több, miközben esetleg elkísér boltba :D bocsi de ezek a mozzanatok teljesen kimaradtak nekem :D2014. nov. 5. 00:36
1/11 anonim válasza:
hívd át "filmezni". alapvető utalás a "belédverném"-re
2/11 anonim válasza:
Megmondod neki, hogy anyukádnak szeretnél venni egy ajándékot (pl.: sálat vagy hasonló), de te nem értesz hozzá és segítsen neked választani. Közben meghívod egy péksütire vagy ilyesmi. Ha úgy érzed szeret a társaságosban lenni, akkor a találka végén megkérdezed, hogy ráérne-e máskor is egy ilyen jó beszélgetésre. Elköszönsz arcra puszival, ha pozitív a válasz és következő alkalommal, mikor találkoztok már lehet próbálkozni a csókkal.
3/11 A kérdező kommentje:
Egy órát szenvedtem, hogy bepötyögjem telefonon ezt....komolyabb válaszra számítottam
2014. nov. 5. 00:45
4/11 A kérdező kommentje:
Második köszi...egy olyan kérdés, hogy lány vagy fiu vagy? :)
2014. nov. 5. 00:46
6/11 anonim válasza:
fingj egyet, és ha nevet rajta csókold meg :) nálaam bevált
7/11 anonim válasza:
én is lány vagyok, a második válaszoló ötlete nekem nagyon bejön. :)
8/11 A kérdező kommentje:
nem tudom.... egy barátnőm mellett se fingtam egyszer sem :D nálad ezek szerint máshogy van
2014. nov. 5. 00:57
9/11 A kérdező kommentje:
Nekem is bejött!!!
2014. nov. 5. 00:58
10/11 anonim válasza:
B*ssszus vagy elhívod randira vagy felhívod magadhoz "dvd-zni"!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!