Hogy csináljam, hogy ne a pasik legyenek nálam az elsők?
Úgy értem, hogy én olyan vagyok, aki ha megismer egy aranyos pasit, akkor vele foglalkozom a nap 24 órájából 22-t. Ha szerelmes vagyok, van kapcsolatom, akkor is ugyanez a helyzet... És ilyenkor az adott pasit helyezem minden fölé. Az imádott hobbijaim nem érdekelnek már, a családomat és barátaimat is hanyagolom, ha tanulni kéne akkor sem azzal foglalkozom, hanem a pasimmal meg hogy mikor lehetek már vele, mikor beszélhetek újra vele, stb. Egyszerűen azért, mert máshoz nincs kedvem, csak hozzá. És mégis mindig kell valaki, akiért odalehetek, mert ha nincs, akkor nem látom az élet értelmét (pedig vannak életcéljaim). Néha van, hogy 1-2 hétig elvagyok magamban, a barátokkal, családdal, hobbijaimmal, meg tanulok, lefoglalom magam és nem érdekelnek hogy nincs pasim...de aztán újra felbukkan egy potenciális jelölt. Hogy küzdjem le ezt? Azt akarom, még ha lesz párom is, én magammal törődjek, én legyek a legfontosabb magamnak és ne akarjam minden szabadidőmet vele tölteni, hanem az én tanulásomra, hobbijaimra, barátaimra, családomra is szakítsak időt és élvezzem ezt, ne érdekeljen h nincs velem a párom.
21/L
Ugyanígy vagyok! Én mindig csak férfival éreztem jól magam! Itt vagyok közel a 30hoz,nincs meg az igazi és csak akkor érzem jól magam,ha azzal lehetek,aki számára én csak alkalmi vagyok,de ő számomra a minden....
Nem érdekel a munka,a családok,barátaim és semmi.0-24ben rágondolok....
Találj olyan párt, akivel sok a közös hobbid. Bár ezt könnyebb mondani, mint csinálni...
Mit szoktál csinálni, amikor épp szabad vagy? :)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!