Hogy csinaljam?
Figyelt kérdés
Van itt egy bolt, 1 percre es az elado csaj tetszik! Neha szoktunk kicsit dumalgatni mig kerek tole vagy fizetek. Keresztnevet tudom csak de azt is ugy, hogy a koleganoje szolitotta. Nem tudom, hogy foglalt-e! Hetek ota agyalok h lenne jo az egesz... jovoheten hosszu hetvege lesz, arra gondoltam, higy elhivnam moziba.. ebben kerek segitseget! Ha lehet akkor irjatok hasznos tanacsot es esetleg parbeszedet, nyilvan nem azt fogom mondani amit leirtok! Vagy hagyjam? Sose voltam ilyen helyzetbe. Kort es nemet irjatok! En 26f ő meg nem tudom hany eves! N2014. okt. 19. 18:27
1/2 anonim válasza:
Ha már beszéltek, valahogy próbáld kipuhatolni, hogy foglalt-e. Pl. megkérdezed, hogy nem fáradt-e a sok állástól, várja-e már a műszak végét, hogy a párja megmasszírozza stb.
Vagy vásárlásnál azt mondod, lehet nem lesz elég pénz nálad, és ha nem lennél úriember, felajánlanád, hogy természetben fizetsz stb.
Légy kreatív :)
30/F
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod, de nem tetszik a megoldas. :) Johetne meg valasz, de a biszexes kerdesekre, stb 8-10 valasz megy. :)
2014. okt. 19. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!