Hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
Adott egy nálam egy évvel fiatalabb lány (én 10.es vagyok, ő 9.es), kb. semmi összeköttetés nincs kettőnk között, mármint nincsenek közös ismerőseink, talán csak annyi, hogy az egyik osztálytársam volt barátnője a lány osztályába jár..na már most akkor, hogyan ismerjem meg? Nagyon tetszik és kedves lánynak tűnik, de nem tudom, hogyn kezdeményezzek illetve ne járassam le magamat előtte, rólam annyit, hogy mondhatni jól nézek ki (már jó pár lányt elutasítottam, akivel lehetett volna valami, de ők nem voltak az "eseteim" úgymond), szóval ez gondolom jó pont lehet nála. Semmi bátorságom nincs hozzá, hogy beszéljek vele, viszont amikor meglátom az iskolában akkor mindig olyan jó érzés fog el.:')2014. nov. 14. 20:30
1/1 anonim válasza:
Ja képzeld az osztálytársad volt barátnője meg szeret téged csak te akkora hülye vagy, h nem veszed észre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!