Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan csináljam?

Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Az van hogy van egy lány akivel kb heti egyszer egy busszal utazunk és tökre szimpatikus meg minden és én szívesen megismerkednék vele. Viszont nem tudom hogy hogy menjek oda hozzá és hogy mit mondjak.

Ötletek? Fiúk ti hogyan csinálnátok? Lányok nektem ilyenkor mi az ami fontos vagy ami szimpátiát kelt bennetek?

2015. jan. 3. 22:45
 1/6 aladar12 ***** válasza:
ülj le mellé és kérdezd meg, hogy bocsi, de ez megáll a moszkván?
2015. jan. 3. 22:46
 2/6 anonim ***** válasza:
1. akarod mondani Szél Kálmán tér ?
2015. jan. 3. 22:49
 3/6 To7ka ***** válasza:
Pl első "alkalommal" csinálhatod visszafogottan, hogy az alkalomnak megfelelően nézel ki és normális az illatod is, és megkérdezed Tőle, hogy szabad-e a mellette lévő hely, rámosolyogsz, vagy csak mellé állsz és rámosolyogsz, és úgy utaztok tovább. Teszel egy pozitív benyomást, de nem tolakodsz. Utána majd legközelebb meg már nyugodtan leszólíthatod, köszönsz neki, és kérdezel valami praktikusat
2015. jan. 3. 22:50
 4/6 A kérdező kommentje:
És például mit mondjak/kérdezzek? (igen ennyire nem megy az ismerkedés :/ )
2015. jan. 3. 22:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Valahogy intéz úgy hogy melletted legyen szabad hely és kezd el neki énekelni:

Ülj le mellém

Valamit mondok

Szomjas vagy látom

Egy üveg bort kibontok

Figyelj…. :D:D:D:D:D

2015. jan. 3. 23:08
 6/6 aladar12 ***** válasza:
2.: most jobban hangzik, hogy bocsi, megáll ez a széll kálmánon? nem.
2015. jan. 3. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!