Lányok, és fiúk. Kérek tippeket, hogy hogyan randizzak egy fiúval. Hogyan csináljam a dolgokat? De nem olyanra gondolok, hogy az ujjam köré csavarom . Valami tényleg jóót.
Figyelt kérdés
Nem egy gimis szerelemre vágyok.Hanem különlegesre.Olvastam nagyon jó (ez még csak enyhe kifejezés rájuk) romantikus könyveket,és én pl erre vágynák:(ez csak példa)elmegyek a nagyapámmal luxushajóútra egy tengeren,és összefutok egy helyes fiúval (kiderül hogy rocksztár,nem muszáj annak lennie) a szobályában,mivel tengeri beteg vagyok,és rám jött a hányás a folyosón,és bementem a nyitott ajtón a wc-éjébe és ott hánytam,megengedi hogy nála aludjak,amiért lefújt paprikaspayvel és zombinak nevezett.A rajongók azt hiszik,hogy meg vert,és ezért kamukapcsolatba kezdünk.A végén nem csak kamukapcsolat lesz,csak kicsit későn jöttek rá...(a könyv Marni Bates-től:Rocksztárt kaptam karácsonyra)Nem pont ilyen sztorira várok,mert ez csak egy pl.De nem is csak egy sima gimis kapcsolatra....... :S2014. dec. 28. 11:56
1/6 anonim válasza:
Én is akarok sok mindent. Álmodozni meg mindenki tud.
2/6 A kérdező kommentje:
kösz.De én nem értek a fiúkhoz...
2014. dec. 28. 12:00
3/6 A kérdező kommentje:
ha tudnád...
2014. dec. 28. 12:01
4/6 A kérdező kommentje:
ne gondolj semmi rosszra.
2014. dec. 28. 12:01
5/6 anonim válasza:
Mindenki ilyenre vágyik de millióból egyel történik meg. Ezekről szólnak az ilyen könyvek. De hogyha nem aggszűzként akarsz meghalni jobb lesz ha beéred egy egyszerűbb hétköznapibb ismerkedéssel is.
6/6 A kérdező kommentje:
ok
2014. dec. 28. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!