Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Melyik személlyel randizzak...

Melyik személlyel randizzak help! (? )

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni ,h melyik személyre fordítsak figyelmet.A döntés képessége nem az én erősségem sajnos egész eddigi életem során nyomon követett ez a gyengeségem akármilyen helyzetben voltam:/

Mind két személy nagyjából egy paraméterrel rendelkezik külső téren.Nem volt még igazán alkalmam hosszabb beszélgetésbe keveredni egyikkel sem.De ha jelzem szimpátiámat irányukban szerintem nyílt ügyem van mind 2ttőjüknél.Csak kinél próbálkozzam? Egyidejüleg képtelen vagyok randizni 2 emberrel.Mások ezt a dolgot ,h kezelik?

Lehet fárasztó és bugyuta kérdés ,de ez van :(

2014. nov. 20. 17:55
 1/8 anonim ***** válasza:

esetleg írj jellemzőt a 2 emberről, anélkül elég nehéz tanácsot adni

vagy most ahhoz kérsz tippet, hogy mi alapján válassz?

2014. nov. 20. 17:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Szóval elvárod, hogy döntsünk, de nem hogy mi, még te sem igazán ismered őket. Annyit mondasz, hogy külsőre hasonló, és mindkettőnek tetszel. Most akkor miben is segítsünk így a nulla alapján?
2014. nov. 20. 17:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Neked nemzeti agybolt kellene!
2014. nov. 20. 17:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem tudnál egy hármas találkozót megszervezni? A két fiú, meg Te. Nem randi, beszélgetés! Akkor a kettő közül az egyik szimpatikusabb lesz. De nem biztos, hogy az a jó választás. Kicsit jobban meg kell ismerned őket, vagy egyszerűen egy harmadikra várni. Egyáltalán: hány éves vagy?
2014. nov. 20. 18:04
 5/8 A kérdező kommentje:

Rendben igazatok van bocsi.

a,Személy:kicsit visszahúzódó ,szerény,csöndes természetű nem éppen a társaság középpontja.Nagyon ragaszkodó természet ha valakit közel enged magához. A bizalom nála 100%-os és bármire képes a számára fontos emberért,barátaiért.Kicsit zömökebb ,testesebb(nem kövér)A korát bőven meghaladja a kinézete sokkal idősebbnek néz ki.

b,Személy:lazább személyiség nagyon is tisztában van azzal ,h mit szeretne az élettől maximálisan határozott.Könnyedén kezdeményez bárkivel beszélgetést nyílt és nyitott természetű kinézetre megegyezik az a, val.

2014. nov. 20. 18:07
 6/8 A kérdező kommentje:
25 vagyok amúgy ők nálam fiatalabbak 21-23 évesek
2014. nov. 20. 18:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindkettővel. Csak ne egyszerre.
2014. nov. 20. 18:32
 8/8 anonim válasza:
jaja mindkettõvel próbálkozz csak ne tudják meg, és azt válazd aki jobb fej vagy jobban tetszik neked
2014. nov. 21. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!