Melyik személlyel randizzak help! (? )
Nem tudom eldönteni ,h melyik személyre fordítsak figyelmet.A döntés képessége nem az én erősségem sajnos egész eddigi életem során nyomon követett ez a gyengeségem akármilyen helyzetben voltam:/
Mind két személy nagyjából egy paraméterrel rendelkezik külső téren.Nem volt még igazán alkalmam hosszabb beszélgetésbe keveredni egyikkel sem.De ha jelzem szimpátiámat irányukban szerintem nyílt ügyem van mind 2ttőjüknél.Csak kinél próbálkozzam? Egyidejüleg képtelen vagyok randizni 2 emberrel.Mások ezt a dolgot ,h kezelik?
Lehet fárasztó és bugyuta kérdés ,de ez van :(
esetleg írj jellemzőt a 2 emberről, anélkül elég nehéz tanácsot adni
vagy most ahhoz kérsz tippet, hogy mi alapján válassz?
Rendben igazatok van bocsi.
a,Személy:kicsit visszahúzódó ,szerény,csöndes természetű nem éppen a társaság középpontja.Nagyon ragaszkodó természet ha valakit közel enged magához. A bizalom nála 100%-os és bármire képes a számára fontos emberért,barátaiért.Kicsit zömökebb ,testesebb(nem kövér)A korát bőven meghaladja a kinézete sokkal idősebbnek néz ki.
b,Személy:lazább személyiség nagyon is tisztában van azzal ,h mit szeretne az élettől maximálisan határozott.Könnyedén kezdeményez bárkivel beszélgetést nyílt és nyitott természetű kinézetre megegyezik az a, val.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!