Az ismerkedés, randizgatás segít feledni az exemet, vagy addig ne randizzak amíg nem vagyok túl rajta?
Másfél hónapja szakított velem a volt barátom. Nem sokáig voltunk együtt, csak 2 hónapig, de nagyon hiányzik. Vannak udvarlóim, és hívtak azóta többen is randizni, de egyszerűen csak az exemre tudok gondolni, nem érdekel más, így a szakítás óta nem is találkoztam más pasival (meg persze vele sem). Próbálom sporttal és tanulással elterelni a gondolataimat, de csak rá tudok gondolni. Egyszer (pár napja) beszéltünk a szakítás óta és bevallottam neki, hogy hiányzik, de ő nem mondta hogy hiányzom neki (habár azt sem, hogy már túl van rajtam), így gondolom ő nem így érez. Jó lenne tovább lépnem, de nem tudom, van-e értelme így találkozni más pasikkal... Lehet úgy érezném, hogy kihasználom őket, mivel úgy megyek el a randira, hogy nem gondolok rá, hogy lehet köztünk bármi is - ami aztán persze változhat ha megismerem és bejön az illető, de egyelőre nem látok rá esélyt, hogy bárki is az exemhez fogható legyen. :(
21/L
A kutyaharapást szőrével ilyenkor tud működni.
Engedj az udvarlóknak. Randizz. Nem kell egyből megtalálni a pasid utódját. Sőt ne azért randizz, hogy legyen valakid, csak a randi élménye miatt. Kis flört, de semmi komolyság. Sőt ha valaki bejön, mint pasi de párnak nem kéne, akkor feküdj le vele. Más lesz mint a pasid volt, de új élmény, új izgalom, stb. Pasizz, ha van kedved szexelj, és ne foglalkozz az exel. Ez a titka. És szakítás után egy jó ideig... pár hónap minimum ne akarj senkitől komoly kapcsolatot, csak komolytalant, vagy egyéjszakásat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!