Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Honnét tudom, hogy csak egy...

Honnét tudom, hogy csak egy kapcsolatra vágyom, vagy egy konkrét személlyel egy kapcsolatra?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, még nem volt barátom. Én úgy érzem, hogy egyik osztálytársammal alakul valami, de nem tudom, hogy rá, vagy arra vágyom, hogy végre legyen egy kapcsolatom? Hogyan tudom ezt eldönteni? Remélem értitek hogy értem a kérdésemet. :)
2014. ápr. 24. 14:10
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt más nem tudja megmondani helyetted, nem látunk a fejedbe. De leginkább onnan, hogy el tudnád-e magad képzelni akárki mellett akit elképzelsz, vagy csak e mellett a fiú mellett.
2014. ápr. 24. 14:18
 2/2 anonim ***** válasza:

.. meg hogy mennyire köti le a figyelmedet ő, és mások.

Meg még attól is függ, hogy mennyire ismered, vagy hogy tudnál-e várni, és ha igen akkor rá várni, bár ez lehet így hülyeség. Hát ja, nehéz kérdés.

2014. ápr. 24. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!