Randizzak vele? Itt ismertem meg és a válaszai alapján egy bunkó, de a levelezéseink során egy kedves, aranyos srácnak ismertem meg!
Na én leszek akkor az,aki megkérdi:
Ki az? :D
én pont ilyen vagyok, de tudod a puding próbája az evés :)
uhhogy kóstolj bele!
de kérdező, erre mégis mit válaszoljunk? te ismered, te beszélsz vele.
most gondold magad a helyünkbe. olvasunk egy ilyen kérdést, mint a tied. mi a búbánatos szöszt válaszoljunk rá? mi sem tudjuk! és nem ismerjük se őt, se téged, és azt se, miről, hogyan, stb. beszélgettetek...
Én is tudok nagyon bunkó és alpári lenni,de kifinomult is,ide jönni állatkodni,nyilván valóan nem a jobbik énem hozom,de ha valaki rám ír esetleg fordítva és normális akkor én is ugy fogok hozzáállni ,de ez nem zárja ki ,hogy csak fel akar szedni ,menj el a randira azt talán abból meglátod,mivel no vagy nem ártana valami forgalmasabb helyen ha mégis lenne valami...bár sokan akár évekig is színészeknek tehát nem tudom ez alapján megmondani,de ha ugy szokott ide irni akkor nyilván az is ő,tehát előfordulhat,hogy ha kikel magából akkor olyan lesz.
Mondjuk magamból kiindulva ha tényleg nagy a probléma azt nem baz+olással oldom meg,viszont amikor beverem a kislábújjam a sarokba...na azt igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!