Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Randizzak vele? Itt ismertem...

Randizzak vele? Itt ismertem meg és a válaszai alapján egy bunkó, de a levelezéseink során egy kedves, aranyos srácnak ismertem meg!

Figyelt kérdés
Már elég régóta levelezgetünk és egy kedves embernek ismertem meg (bár lehet, hogy ez csak álca), de a válaszait olvasva nagyon bunkó, primitív ember. Nem tudom melyik az igazi énje. Segítsetek!
2013. dec. 16. 02:25
1 2 3
 1/22 anonim válasza:

Na én leszek akkor az,aki megkérdi:

Ki az? :D

2013. dec. 16. 02:26
 2/22 anonim ***** válasza:
vajon kiről lehet szó :D
2013. dec. 16. 02:27
 3/22 anonim ***** válasza:
Hát így halvány fogalmunk sincs...
 4/22 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi vagyok :DD
 5/22 anonim ***** válasza:
Azért ilyen, mert nem tudjuk, mi kell a nőknek. Sőt, ti magatok se tudjátok. Ha valaki normális, úgy közelít, mint aki szívéből szeretni akar, nem jó, megalázzátok és elhajtjátok. Így mit csináljunk, legyünk bunkók. De az se jó, mert "bunkó fszkalap", és elhajtjátok. Akkor most mégis hogyan??
2013. dec. 16. 02:28
 6/22 A kérdező kommentje:
Nem mondom meg ki az, szerintem már alszik is, de akkor se akarom, hogy esetleg megtudja, hogy róla van szó!
2013. dec. 16. 02:28
 7/22 anonim ***** válasza:

én pont ilyen vagyok, de tudod a puding próbája az evés :)

uhhogy kóstolj bele!

2013. dec. 16. 02:30
 8/22 anonim ***** válasza:
kint van a neve ?
2013. dec. 16. 02:30
 9/22 anonim ***** válasza:

de kérdező, erre mégis mit válaszoljunk? te ismered, te beszélsz vele.

most gondold magad a helyünkbe. olvasunk egy ilyen kérdést, mint a tied. mi a búbánatos szöszt válaszoljunk rá? mi sem tudjuk! és nem ismerjük se őt, se téged, és azt se, miről, hogyan, stb. beszélgettetek...

2013. dec. 16. 02:31
 10/22 GentLnazi ***** válasza:

Én is tudok nagyon bunkó és alpári lenni,de kifinomult is,ide jönni állatkodni,nyilván valóan nem a jobbik énem hozom,de ha valaki rám ír esetleg fordítva és normális akkor én is ugy fogok hozzáállni ,de ez nem zárja ki ,hogy csak fel akar szedni ,menj el a randira azt talán abból meglátod,mivel no vagy nem ártana valami forgalmasabb helyen ha mégis lenne valami...bár sokan akár évekig is színészeknek tehát nem tudom ez alapján megmondani,de ha ugy szokott ide irni akkor nyilván az is ő,tehát előfordulhat,hogy ha kikel magából akkor olyan lesz.

Mondjuk magamból kiindulva ha tényleg nagy a probléma azt nem baz+olással oldom meg,viszont amikor beverem a kislábújjam a sarokba...na azt igen

2013. dec. 16. 02:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!