Randizzak vele? Itt ismertem meg és a válaszai alapján egy bunkó, de a levelezéseink során egy kedves, aranyos srácnak ismertem meg!
Figyelt kérdés
Már elég régóta levelezgetünk és egy kedves embernek ismertem meg (bár lehet, hogy ez csak álca), de a válaszait olvasva nagyon bunkó, primitív ember. Nem tudom melyik az igazi énje. Segítsetek!2013. dec. 16. 02:25
11/22 A kérdező kommentje:
Már nagyon sok levelet váltottunk itt és tényleg olyan kis cuki, de a válaszai egyszerűen olyan irritálóak!
Kint van.
2013. dec. 16. 02:33
12/22 anonim válasza:
Én is találkoztam már innen lánnyal. de hogy mi kell ahhoz, hogy a bizalom, stb. kialakuljon előtte, azt nem mondom meg. ha magadtól nem jössz rá, hát így jártál. És én nem tettem fel itt kérdéseket előtte, hogy most mi legyen, hanem én döntöttem, stb.
13/22 anonim válasza:
Nem azért kérdeztem,hanem,hogy tudjak válaszolni.
Jó pár neves embert ismerek innen és mivel a válaszairól is nyilatkoztál,biztos ő is az.
Privátban is leírhatod,ha akarod.
Ha meg nem,akkor próbáld meg megismerni jobban és ha normális,akkor kérdezd meg,hogy miért válaszol úgy,ahogy.
15/22 anonim válasza:
kedves kérdező nem lehetséges,h a két "énje" között kellene megtalálni az igazi férfit..
17/22 anonim válasza:
Egy randi még nem kötelez semmire. Igaz, hogy egy alakalom alapján még nem fogod kiismerni, de azért közelebb kerülsz az igazsághoz.
18/22 anonim válasza:
a bunkóság is lehet álca
mint nálam :D
19/22 anonim válasza:
Kommenthuszár lehet valaki itt is, meg privátban is. Az is lehet hogy mindkettő nagy kamu.
20/22 anonim válasza:
Akkor most én leszek az egyetlen, aki nem dől be ennek a baromságnak, és azt mondja, hogy: kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!