Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak itt olyanok, akik...

Vannak itt olyanok, akik vonaton ismerkedtek meg? Hogyan?

Figyelt kérdés
Rengeteget utazok, heti 3x oda-vissza 120 km-t egyetem miatt, a hobbim miatt meg mikor mennyit. Sok mindenkit láttam már, aki tetszett, de... most ilyenkor mit lehet csinálni? Nyilván nem arra gondolok, amikor bizberhiba miatt áll fél órája a vonat, hanem arra, hogy hogy lehet csak úgy, spontán odamenni valakihez vagy beszélgetést kezdeményezni. Nehezítő körülmény persze, hogy az emberek 95%-a a telefonjával van elfoglalva vagy be van dugva a füle, így meg azért nehéz, de tegyük föl, hogy csak néz ki a fejéből.
2015. ápr. 2. 18:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Persze, lehet ott is ismerkedni.
2015. ápr. 2. 18:53
 2/11 anonim ***** válasza:
Lehet persze, de legyen OKOD megszólítani. Ha úgy mész oda hogy: Szia, xy-vagyok van kedved beszélgetni?. Az már rossz ötlet.
2015. ápr. 2. 18:55
 3/11 anonim ***** válasza:
Ülj le hozzá. Mosolygj rá, szemezz vele, kérdezd meg hova utazik, stb. Tuti nyerő ha a poggyásztartóra segítesz felrakni a cuccát. (Pláne ha olyan alacsony mint én)
2015. ápr. 2. 19:24
 4/11 A kérdező kommentje:
Hm, hát... az elmúlt héten direkt nyitott szemmel jártam-keltem, többet is utaztam direkt a szokásosnál (bérletem van). Azt gondolná az ember, hogy ennél jobb ismerkedési hely nincs. Hát ja. Igazából meg az van, hogy tényleg nem lehet hozzászólni senkihez se, mert mindenki a mobilját baszkurálja egész végig, mindegy, hogy tízperces vagy másfél órás útról van szó. Elég kiábrándító.
2015. ápr. 12. 17:10
 5/11 anonim válasza:
Én is ezt látom. A vonaton kívül is. Pl egy város főterén, parkban padon egyedül ülnek és a mobilt nyomkodják, tehát ha nem ülök le mellé észre sem vesz senkit.
2015. ápr. 12. 17:16
 6/11 A kérdező kommentje:
Na igen, de ha odaülsz, akkor még te vagy a bunkó, ha meg hozzá is szólsz valakihez, akkor kész, ennyi voltál, jön érted minimum a Gestapo.
2015. ápr. 12. 18:04
 7/11 anonim válasza:
Én próbálkoztam egy trükkel. Befújtam a csuklóm parfümmel és így szólítottam le lányokat hogy tudnak e segíteni dönteni melyiket vegsem, melyik tetszik nekik. Próbáld ki hátha.
2015. ápr. 12. 18:23
 8/11 anonim válasza:
Hány éves vagy? Társkeresőn próbálkoztál?
2015. ápr. 12. 18:25
 9/11 A kérdező kommentje:

@7

Heh, ez poén. :)

@8

22. Egyszer próbálkoztam, de olyan szinten kihalt volt az oldal, hogy semmi kedvem nincs még egyhez. Na meg az abszolút kedvencem az, aminél már azért fizetni kell, hogy egyáltalán felnézz az oldalra. Szóval ott a gond, hogy nincsen egyetlen értelmes társkeresőoldal se.

2015. ápr. 12. 18:35
 10/11 anonim válasza:

8-as vagyok.

En egy éve badoo-zok. Randiig senki, belefáradtam. Végén már csak azért mentem fel hogy fel*asszam agyilag a sok p*csát :)

Most regeltem a csajokespasikra elő fizettem egy hónapot, kitudja. Eredmény eddig ugyanaz. 28 vagyok. legutóbbi kapcsolatom is munkahelyi volt, 3 hónapig tartott amíg a meló.

2015. ápr. 12. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!