Lányok, nők, titeket mennyire zavarna, ha a pasiról, akivel ismerkedtek kiderül, hogy harisnya fétiste van?
Úgy értem befolyásolja a további kimenetelét az ismerkedésnek, vagy nem? El tudnátok ezt fogadni valamilyen szinten, vagy ha ez kiderülne, akkor lapát? Sajna meg kell tanulnom ezzel együtt élni, mert 14 év alatt bármit is próbáltam tenni ellene, kudarcot vallott, vagy csak ideig óráig működött..Ez van, el kell fogadnom, csak az a baj, hogy nagyon félek a nők reakcióitól ezzel a dologgal kapcsolatban, ezért kérem a segítségeteket!
Továbbá, abban is várom a véleményeteket, hogy szerintetek hogy kellene ezt a dolgot a tudtára adnom. Mindenképpen el kell mondanom, csak nem tudom, hogy mi lenne a legmegfelelőbb módja: egyenest mondjam a szemébe, hogy ez van? Vagy vezessem rá szépen apránként? Vagy intézzem úgy a dolgokat, hogy magától jöjjön rá?(pl a telefonban észre veszi a harisnyás képeket)
Elsősorban a nők véleményére vagyok kíváncsi. Kort is írjatok légyszi, hogy lássam, hogy melyik korosztály a toleránsabb. Pasik közül azok írjanak, akik hasonló cipőben járnak, mint én, csak éppen van saját tapasztatuk, hogyan mondták el, és mit reagált a barátnőjük.
A válaszokat előre is köszönöm!
27/f
Segítség kérésig olvastam.
Gondolj már bele please mielött kiírsz egy kérdést..
Olvasd már el saját kérdésed és logikusan gondolj bele.
"Vajonmennyire nincs agyam?"
Realizálás után töröltesd kérdést ha tudod.
Még jó, hogy eddig mindenki a kérdésre válaszolt... :D Azt meg nem értem, mi a baj a kérdéssel. Az érdekel, hogy KB mire számítsak, ha elmondom ezt egy nőnek? Vagy az ismerkedés alatt nem kell firtatni, csak ha már együtt vagyunk?
Az a helyzet, hogy k#urvára kellemetlen ám ez az egész, nem is vagyok magammal kibékülve ez miatt, de nem tudok mit csinálni...Nem jókedvemből törekedtem rá, h ilyen fétistem legyen, vagy hogy egyáltalán bármilyen fétistem legyen... És elég sz@r dolog ám, hogy egy olyan dolog miatt szenvedek, amiről nem tehetek. Örüljön nagyon az akinek nincs semmilyen fétise, és ne engem szapuljon egy olyan dologért, ami az én szerencsétlenségem... Aki nem tud normális választ írni, az kérem ne is írjon semmit, mert nem szeretnék ezek miatt, mégjobban szorongani... Most komolyan, én megértem, h valaki hülyeségeket tartja, vagy nem érdekli, de akkor nem kell ide írni semmit, csak szépen kilépni. Picit olyan ez, mintha egy földön fekvő vérző embert még jól megtaposnának.. Azt megtennéd valaki? A többség sztem nem... Akkor meg ezzel kapcsolatosan miért kell?!
Kedves kérdező, egy idióta vagy. Sajnáltatod magad csak azért mert tetszenek a harisnyák? Ne kezeld már úgy magad, mintha rákos beteg lennél...
Hogy a kérdésre is válaszoljak, hasonló cipőben járok, mint te. Én azt javasolnám, hogy ne mondd el ismerkedés közben, mert úgyis kiderül magától, amikor már együtt vagytok egy ideje. Ne erőltesd, max. utalj rá finoman, hogy erotikusnak tartod, ha van szeretkezés közben rajta harisnya.
Ez nem egy olyan dolog, ami miatt szégyellned kellene magadat, szerintem lazán belefér (bizonyos keretek között) egy egészséges kapcsolatba.
Az a tisztességes, ha az elején elmondod neki. Egy normális nő nem kotorászik a telefonodban, hogy vannak-e harisnyás képeid. Engem zavarna, igyekszem a fétises pasikat elkerülni. Eddig egyedül a hajfétis volt, ami tetszett. Írásod alapján talán az jobban zavarna, hogy sértődős vagy, és nem határozott.
24L
Voltak már ilyen kérdések, azokra is válaszoltam: engem nem zavar, még simán belefér nálam, feltéve ha nem valami aberrált formában nyilvánul meg, hanem valami szolidabb verzióban: szereti fogdosni, simogatni, esetleg ráélvezni, vagy harisnyás lábban kielégíttetni magát, szóval nálam ezek még OK.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!