Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiuk! Ha ismerkedtek kertek...

Fiuk! Ha ismerkedtek kertek fehernemus kepet a lanyrol?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy ferfival es fehernemus kepet ker rolam. Egyszer randiztunk. De en nem akarok ilyet kuldeni es nem is ertem minek kellene olyan.
2015. márc. 14. 10:05
1 2
 1/13 opened paradise ***** válasza:

Nem,de rendszerint kapok. Tököm érti...

Szerintem se küldj,bunkóság ilyet kérni.

2015. márc. 14. 10:06
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem kell küldened egyáltalán. Szerintem nem szép ilyet kérni ennyi idő után. Ilyen képet amúgy is csak annak küldj, akiben 10000% bízol, rossz lenne, ha visszaélne vele.
2015. márc. 14. 10:07
 3/13 anonim ***** válasza:
Nehogy küldj neki ...
2015. márc. 14. 10:07
 4/13 anonim ***** válasza:

ez utal az érték rendjére. Döntsd el h egyezik-e a tieddel, és akkor eltudod dönteni h küldessz-e vagy sem.

(Inkább szexről van szó mint komoly kapcsolatról, persze sok olyan lány van, aki szívesen küld magáról ilyen képet).

2015. márc. 14. 10:08
 5/13 anonim válasza:
53%
Ha az első randi után már ilyet kér, akkor nagy valószínűséggel csak megakar fektetni, én az ilyet a helyedben ott hagynám. Viszont várd meg a többi válaszolót, hátha tudnak jobb tanácsot adni. :)
2015. márc. 14. 10:08
 6/13 A kérdező kommentje:
Nagyon eroszakoskodik. Hogy kivancsi meg ilyenek. De en nem akarok ilyet kuldeni.
2015. márc. 14. 10:09
 7/13 anonim válasza:

Közben ennyi válasz érkezett, akkor mindegy :D

#előző

2015. márc. 14. 10:09
 8/13 anonim ***** válasza:
Persze, akkor is kérek, ha nem ismerkedünk.
2015. márc. 14. 10:11
 9/13 CptTomato ***** válasza:

Oké egy poets az ember akivel ismerkedsz...és nem szabadna kérnie ilyet. És több mint valószínű hogy az életben is csak szexet akar....

De azért fontold azt is meg hogy lehet hogy nem és csak bevan rád indulva mert rég volt nővel dolga.... azt mondom hogy mondd meg neki hogy majd kap ha már a valóéletben is látott már fehérneműben.... persze ha eljutottatok odáig.

2015. márc. 14. 10:14
 10/13 anonim ***** válasza:

Az 5-ös szóról szóra azt írta,amit én akartam.

Ebben a srácban ne bízz,nem akar semmi komolyat.

2015. márc. 14. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!