Ti hol, hogyan ismerkedtek?
Figyelt kérdés
Néha rámjön, hogy elmennék valahova (Budapest) de igaziból nincs kivel, egyedül meg annyira nem szívesen. Netes ismerkedés egy darabig jó, (bár sok negatív tapasztalatom van) de aztán legtöbbször nem történik semmi. nem tudom manapság mi a legjobb "módzser"
L20
2015. márc. 22. 21:12
1/6 anonim válasza:
Szórakozóhelyek max flört az esetek 90%ban. Inkább baráti társaságokon keresztül szoktam. Sok beteg ember mászkál manapság odakint szóval nem bánom ha valakinek már az ismerőse legalább az illető :) Másik lehetőség ha valami unisex hobbid van esetleg... a net az nagyon gáz sajnos nekem is voltak érdekes tapasztalataim :P
2/6 opened paradise válasza:
Ahol megtalálnak,a helyszín nem izgat.
3/6 A kérdező kommentje:
előbb utóbb ha rá tudom venni magam el szeretnék menni edzőteremben. ott pl lehet?
2015. márc. 22. 21:19
4/6 anonim válasza:
Edzőteremben is ugyanannyira lehet mint utcán, de mondjuk ott sokan edzeni mennek le, tehát csak akkor ha látod az illető vevő rá.
5/6 Interferencia válasza:
Tényleg L20 lenne? Hihetetlen. :D
6/6 A kérdező kommentje:
ötöske mi a gond?:)
2015. márc. 22. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!