Ti megharagudnátok, ha az, akivel ismerkedtek, hazudik az elején az anyagi helyzetéről?
Azt szeretném, ha az első 3-4 találkozó során nem derülne ki, hogy saját lakásom van, hogy milyen autóm van, mivel foglalkozom. A foglalkozással kapcsolatban elég csak ködösen fogalmaznom, de azzal kapcsolatban, hogy hol lakom, szeretnék annyit mondani, hogy albérletben lakok, és persze tömegközlekedéssel megyek a találkozókra. 24 éves lány vagyok, és egyszerűen nem szeretném, ha a fent említett dolgok szóba kerülnének. Látni szeretném előtte a partneremen, hogy mennyire felszínes, mennyire érdeklik az anyagiak, és hogy ha esetleg egyelőre nincsenek neki saját dolgai, akkor mennyire gyötörné az önbecsülését, hogy a barátnője jobb módú.
Megharagudnátok emiatt, nehezítené a bizalom kialakulását? Számomra nagyon fontos a bizalom, nem is lenne jó, ha hazugsággal kezdenék, de ezeket a kérdéseket lehetetlen elkerülni, hogy hol laksz, albérletben-e, mivel foglalkozol, ilyesmi... Ti hogy oldanátok meg?
Nem,de a bizalmam megcsappanna.
Nem szeretem a hazugságot,akkor inkább tereljen addig. És senkinél se az anyagi helyzete az,amiért összejönnék vele. Max örülnék,hogy egyedül is meg tud venni ezt azt.
én mindenféle hazugságért haragudnék
az a tisztességes, hogy ha már kérdezi, akkor elmondod ki vagy, mit csinálsz
Ez nem hazugság!
Nekem is van saját ház, nyaraló, stb...
De egy 20 éves corsával járok.
Ez egy jó szűrő!
A felületes emberek szóba sem állnak velem.
Aki értelmes igen.
Az emberi kapcsolatokban egy szint felett nekem nem a társadalmi helyzet számít!
Hazudni meg eltusolni a dolgokat nem jó, aki már az elején is ezt teszi, meging a bizalom.
Értem én az aggodalmad, de ezt lehet finoman csinálni, hogy nem beszélsz róla, nem biztos, hogy rögtön szóba kerül mindegyik egyből.
Vagy fogd szűkszavúra a dolgokat.
Nem szép dolog, persze. De elfogadható.
Benned se lenne kétely utána, mert hát ha már a bizalom került szóba ...
Ha nem érti meg miért történt -1 pont.
Ha nem tárod nyilvánosságra a vagyoni helyzeted előtte az még nem hazugság!
Ködösíteni lehet,direkt kerülni bizonyos témákat,de a telibe hazugság szerintem nem fér bele.A hazugság az hazugság,ha szegénynek állítod be magad az nyilván jobb mintha az adósságaidat titkolnád el,de én inkább a szüleimre hivatkoznék,hogy az ő jóvoltukból élek egy adott színvonalon.
Tisztában vagy a fiú anyagi helyzetével,tudod róla,hogy szerényebb lehetőségei vannak mint neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!