Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti megharagudnátok, ha az,...

Ti megharagudnátok, ha az, akivel ismerkedtek, hazudik az elején az anyagi helyzetéről?

Figyelt kérdés

Azt szeretném, ha az első 3-4 találkozó során nem derülne ki, hogy saját lakásom van, hogy milyen autóm van, mivel foglalkozom. A foglalkozással kapcsolatban elég csak ködösen fogalmaznom, de azzal kapcsolatban, hogy hol lakom, szeretnék annyit mondani, hogy albérletben lakok, és persze tömegközlekedéssel megyek a találkozókra. 24 éves lány vagyok, és egyszerűen nem szeretném, ha a fent említett dolgok szóba kerülnének. Látni szeretném előtte a partneremen, hogy mennyire felszínes, mennyire érdeklik az anyagiak, és hogy ha esetleg egyelőre nincsenek neki saját dolgai, akkor mennyire gyötörné az önbecsülését, hogy a barátnője jobb módú.

Megharagudnátok emiatt, nehezítené a bizalom kialakulását? Számomra nagyon fontos a bizalom, nem is lenne jó, ha hazugsággal kezdenék, de ezeket a kérdéseket lehetetlen elkerülni, hogy hol laksz, albérletben-e, mivel foglalkozol, ilyesmi... Ti hogy oldanátok meg?

2015. márc. 15. 11:10
1 2
 1/16 opened paradise ***** válasza:

Nem,de a bizalmam megcsappanna.

Nem szeretem a hazugságot,akkor inkább tereljen addig. És senkinél se az anyagi helyzete az,amiért összejönnék vele. Max örülnék,hogy egyedül is meg tud venni ezt azt.

2015. márc. 15. 11:13
 2/16 anonim ***** válasza:

én mindenféle hazugságért haragudnék

az a tisztességes, hogy ha már kérdezi, akkor elmondod ki vagy, mit csinálsz

2015. márc. 15. 11:15
 3/16 anonim ***** válasza:
Ha már az elején így tud ködösíteni, mit várhatnék később? Nem jó móka játszani az emberek bizalmával!
2015. márc. 15. 11:16
 4/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó ötlet így biztosan meg győződhetsz róla hogy téged akar-e vagy az anyagiakat.
2015. márc. 15. 11:17
 5/16 anonim ***** válasza:
Ebben miért kell hazudni? Én is hasonló anyagi helyzetben vagyok mint te, de randin egyszerűen nem beszélek arról, hogy van lakásom/kocsim/nyaralóm. Nem is jön szóba ilyen direkten ez a téma. A foglalkozásomról mesélek, mivel ez teszi ki az életem nagy részét, persze, hogy szóba kerül, de más nem nagyon. 23/N
2015. márc. 15. 11:18
 6/16 anonim ***** válasza:

Ez nem hazugság!

Nekem is van saját ház, nyaraló, stb...

De egy 20 éves corsával járok.

Ez egy jó szűrő!

A felületes emberek szóba sem állnak velem.

Aki értelmes igen.

Az emberi kapcsolatokban egy szint felett nekem nem a társadalmi helyzet számít!

2015. márc. 15. 11:19
 7/16 anonim ***** válasza:

Hazudni meg eltusolni a dolgokat nem jó, aki már az elején is ezt teszi, meging a bizalom.

Értem én az aggodalmad, de ezt lehet finoman csinálni, hogy nem beszélsz róla, nem biztos, hogy rögtön szóba kerül mindegyik egyből.

Vagy fogd szűkszavúra a dolgokat.

2015. márc. 15. 11:29
 8/16 anonim ***** válasza:

Nem szép dolog, persze. De elfogadható.

Benned se lenne kétely utána, mert hát ha már a bizalom került szóba ...

Ha nem érti meg miért történt -1 pont.

Ha nem tárod nyilvánosságra a vagyoni helyzeted előtte az még nem hazugság!

2015. márc. 15. 11:30
 9/16 anonim ***** válasza:
Ki nem állom a hazug embereket. A bizalomnak azonnal annyi, és ha bizalom nincs, nincs kapcsolat se - de még barátság sincs.
2015. márc. 15. 11:32
 10/16 anonim ***** válasza:

Ködösíteni lehet,direkt kerülni bizonyos témákat,de a telibe hazugság szerintem nem fér bele.A hazugság az hazugság,ha szegénynek állítod be magad az nyilván jobb mintha az adósságaidat titkolnád el,de én inkább a szüleimre hivatkoznék,hogy az ő jóvoltukból élek egy adott színvonalon.

Tisztában vagy a fiú anyagi helyzetével,tudod róla,hogy szerényebb lehetőségei vannak mint neked?

2015. márc. 15. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!