Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti megharagudnátok, ha az,...

Ti megharagudnátok, ha az, akivel ismerkedtek, hazudik az elején az anyagi helyzetéről?

Figyelt kérdés

Azt szeretném, ha az első 3-4 találkozó során nem derülne ki, hogy saját lakásom van, hogy milyen autóm van, mivel foglalkozom. A foglalkozással kapcsolatban elég csak ködösen fogalmaznom, de azzal kapcsolatban, hogy hol lakom, szeretnék annyit mondani, hogy albérletben lakok, és persze tömegközlekedéssel megyek a találkozókra. 24 éves lány vagyok, és egyszerűen nem szeretném, ha a fent említett dolgok szóba kerülnének. Látni szeretném előtte a partneremen, hogy mennyire felszínes, mennyire érdeklik az anyagiak, és hogy ha esetleg egyelőre nincsenek neki saját dolgai, akkor mennyire gyötörné az önbecsülését, hogy a barátnője jobb módú.

Megharagudnátok emiatt, nehezítené a bizalom kialakulását? Számomra nagyon fontos a bizalom, nem is lenne jó, ha hazugsággal kezdenék, de ezeket a kérdéseket lehetetlen elkerülni, hogy hol laksz, albérletben-e, mivel foglalkozol, ilyesmi... Ti hogy oldanátok meg?

2015. márc. 15. 11:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nálam a hazugság azonnali válóok. Nem számít, miben hazudsz és miért.

Egyébként a férfiakat nem érdekli a nők anyagi helyzete, ez inkább fordítva jellemző.

2015. márc. 15. 11:38
 12/16 anonim ***** válasza:
Hogyne érdekelné őket. A férfiak ugyanúgy mérlegelnek párválasztáskor mint a nők.
2015. márc. 15. 11:56
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát, a foglalkozásommal kapcsolatban őszinte lennék, mert látszódni fog, ha ködösítesz, és nem fognak bízni benned. Ha meg hazudsz róla, és később, ha fontossá válik valaki annyira, hogy úgy döntesz, elmondod az igazat, az nagy csapás lehet egy új kapcsolatra, könnyen lehet, hogy azzal a lendülettel el is veszíted az illetőt.

Mivel 24 évesen egyáltalán nem alap, hogy legyen lakásod, kocsid, ezekkel kapcsolatban nem kell hazudni, nem kell ködösíteni, ez egyszerűen nem kell, hogy téma legyen az első 3-4 randin. (Rákérdezni nyilván nem kérdez rá senki nyíltan, hogy tied-e a lakás, amiben laksz... Ha meg mégis, úgyis tudod, hányadán állsz...)

2015. márc. 15. 12:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Én ugyan nő vagyok, de nem haragudnék, ha egy férfi csinálná ezt. Tudom, hogy mennyi haszonleső ember van...
2015. márc. 15. 12:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha nem beszélsz róla, az még egyáltalán nem hazugság. Viszont ha rákérdez, hogy hol laksz, akkor sem kell hazudni. Elég röviden lezárni, vagy egy frappáns válasszal viccesen megoldani, például: "Hogyhogy hol lakok? Hát lakásban! Ne parázz, nem vagyok csöves!" Vagy valami ilyesmi...
2015. márc. 15. 12:23
 16/16 anonim ***** válasza:
A ruháidból úgyis fogja látni hogy jómódú vagy, egy normális pasinak ez mindössze annyiban fog számítani hogy normális családból származol. Viszont muszáj lesz neked is tehetős pasit keresned, akinek minimum van már saját lakása meg jól fizető állása, különben halálra van ítélve a kapcsolat. Soha az életben nem húzza sokáig egy gazdag nő meg egy csóró pasi.
2015. ápr. 3. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!