Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Esztergomiak, ha vannak itt,...

Esztergomiak, ha vannak itt, ti hol ismerkedtek a városban?

Figyelt kérdés

Most költöztem Esztergomba, és ha szoktatok arra ti hová milyen helyekre jártok ismerkedni?

Hová lehet elmenni?

29/f

2015. márc. 21. 16:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Sehol, Esztergomban nincs semmi, ha jót akarsz költözz vissza oda ahonnan jöttél.
2015. márc. 21. 16:29
 2/4 A kérdező kommentje:

Ez jól indul...

Mert amúgy csak üzletekben látok szép lányokat eladókat, vásárlókat azon kívül sehol nem látom őket.

2015. márc. 21. 16:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Én nem vagy esztergomi, de vannak ott ismerőseim, de javarészt ahogy írod, és ahogy én is látom mert járok arra vásárolni az üzletekben ott a Tesco meg a körülötte lévő üzletekben tényleg mindig vannak szép lányok, próbáld meg ott.

Persze lehet h nem Esztergomba laknak :)

2015. márc. 21. 16:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Esztergomi vagyok, ismerkedésre alkalmas hely úgy konkrétan nincs... Nem akarlak elkedvteleníteni, de talán véletlenül találkozhat az ember olyannal akivel valahogy meg tud ismerkedni.

Bár én már hosszútávon nem itt tervezem az életem.

2015. márc. 21. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!