Hogyan rázzam le?
Figyelt kérdés
Van egy rettenetesen szőrös fiú aki erősen nyomul rám. Én viszont rosszul vagyok tőle, mert úgy néz ki, mint egy jeti. Gyufaszál hosszóságú szőr van rajta. Nem szeretném megbántani vele, de nem bírom a látványát sem, pláne nem a közelségét. 24/N2015. márc. 29. 23:31
11/12 anonim válasza:
A Fehérlovag talán egy filmnek a címe? Nem ide tartozik.
Arra mindenki képes, hogy levezesse a feszültséget itt. Feltesznek egy kérdést, és odaírják rá, hogy de hülye vagy. Viszont ez egy olyan fórum, ahol a kérdésre kéne érdemben válaszolni. Ha annyira tudja mindenki a frankót, akkor azt írja le, ő hogyan csinálná. Az már nem megy.
Volt, aki értelmeset válaszolt, nem annak szól.
Másnak is hasznosak lennének az értelmes válaszok, de a trollkodást valahol máshol kéne inkább csinálni.
Van egy szabályzata az oldalnak, azt is bátran el lehetne olvasni, nem arról szól a szabályzat sem, hogy hülyézzük le a válaszolót, hanem hogy a kérdésre válaszoljunk. Igen, most ezzel én sem a kérdésre válaszoltam, mielőtt más kezd el belém kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!