Mit gondoltok, hagyjam a fenébe, rázzam le holnap végleg?
Figyelt kérdés
Van egy fiú a munkahelyemen, ahol egy hónapja dolgozok. Én 26, ő 25. Kezdettől szemeztünk, tetszettünk egymásnak. Egy hete lettünk bemutatva egymásnak, számcsere stb. Hétköznapokon a munkahelyen sokat beszélünk, hazafele együtt jövünk, volt, hogy beültünk valahová munka után. Pénteken úgy volt, hogy találkozunk este, de lemondta,mert fáradt. Szombaton keresett, de akkor én mondtam le, direkt!, hogy most én vagyok fáradt. Vasárnap van és még nem keresett. Tartok tőle, hogy holnap megint érdeklődni fog, hazakísér stb. Viszont szerintem nem egyenes velem, ha tényleg érdekelném, hétvégén, pénteken és ma is ráért volna. Jól gondolom, jobb, ha minél előbb szabadulok az ilyentől?2013. nov. 17. 17:00
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem gondolod jól. Én ennyitől nem adnám ki valaki útját, ha szimpatikus lenne. Persze figyelném, hogy érdemes-e vele kezdeni valamit. Nem kell rögtön beleugrani a dolgokba.
2/10 A kérdező kommentje:
És elhangzottak olyan kijelentések, hogy szeret,megköltözzünk össze, ami amúgy is gyanús, ennyi idő után nem mondunk ilyet. Szerintem több nővel kavar.
2013. nov. 17. 17:02
4/10 anonim válasza:
A kérdésed alapján azt mondtam volna, hogy picit túlreagálod a dolgot, de a kiegészítéseddel együtt azt mondom, hogy hanyagold.
5/10 anonim válasza:
Ugyan már, még össze sem jöttetek, esélyt sem adtál neki, de már lepattintanád?
Meg mi ez a hülye taktikázás, hogy akkor most direkt fáradt vagy? Te is akarsz vele találkozni nem? Akkor meg mit szórakozol?
Lehetett volna egy jó kis randitok szombaton, ehelyett most itt rágod magadat, hogy miért nem keres.
6/10 anonim válasza:
Mondjuk a kommented alapján a srác sem teljesen ép, még nem is jártok de már össze akar költözni? :D
7/10 A kérdező kommentje:
Tudok még extrémebb dolgot is mondani. Hét közepén írt sms-t munka alatt, hogy péntek este feljöhet e hozzám és, hogy akarok e szexelni. Megsértődtem, aznap nem válaszoltam neki, de folyton keresett, majd azt mondta, csak vicc volt...
Tényleg nem ép szerintem...
2013. nov. 17. 17:08
8/10 anonim válasza:
Ja hát azért köszi, hogy lényeges infókat elhallgattatva kérsz tőlem véleményt. Persze hogy ultragáz, ha azt mondja szeret, költözzünk össze, stb.... Jó, megértem, lehet csak viccelődik. De én ez esetben akkor is lepattintanám. Idős vagyok már a komolytalan baromságokhoz.
9/10 anonim válasza:
Csak megsértődtél? Ennyire tetszett a srác, hogy egy ilyen undorító próbálkozást is elnézel neki és ezek után hajlandó lennél még randizni is vele? Már akkor el kellett volna felejteni, mert vagy rettentő komolytalan, vagy szerencsétlen, vagy egy beképzelt idióta. És ezt férfiként mondom.
10/10 A kérdező kommentje:
Azt hiszem igazatok van! Hétfőn lerázom, nem fogok vele foglalkozni egyáltalán :/ Valahogy megoldom, hogy véletlenül se velem jöjjön haza... Szerintem a beképzelt idióta illik rá a leginkább.
2013. nov. 17. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!