Hogy rázzam le, úgy, hogy ne bántsam meg?
Figyelt kérdés
Egy fiú írogat nekem. 21 éves, még sose volt lánnyal, nekem meg már van egy kialakulóban lévő kapcsolatom, aki éppenséggel a rokona. Hogy küldhetném el, úgy hogy ne tiporjam porig az önbizalmát?2015. jan. 1. 23:19
1/2 anonim válasza:
Borzasztó egyszerűen. Megmondod neki, hogy van már barátod. Ennyi.
2/2 PearlDiver válasza:
Hmmm mi lenne, ha elmondanád, hogy köszönöd a kedvességét és a közeledését, de más terveid vannak, sajnos nem fogadhatod az udvarlását.
Ez szerintem nem bunkó, de tárgyilagos amit a fiúk felfognak. A legrosszabb amit tehetnél, hogy kamu indokot mondanál. Ja, és ne dicsérd túl amellett hogy elküldöd, arról úgyis megérzi hogy nem komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!