Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy rázzam le úgy hogy ne bántsam meg?
Figyelt kérdés
Hogy adjam a tudtára az egyik haveromnak hogy én nem szeretnék tőle barátságnál többet,anékül hogy megbántanám?Már többször is mondtam neki hogy nem szeretnék vele járni,meg próbálok vele távolságtartó lenni de semmi értelme.2013. aug. 15. 17:22
2/6 anonim válasza:
ha nem érti meg a szép szóból akkor nem tudsz mit tenni,legyél bunkó.
3/6 A kérdező kommentje:
igen napi szinten ír.Úgy viselkedik mintha járnánk.
2013. aug. 15. 17:46
4/6 anonim válasza:
Mit jelent a távolságtartás? Azért néha ráírsz a fészbukon? Vagy elmentek moziba, fagyizni, stb?
Mert ha ez van, simán hiheti azt, h van esélye. Ha nem akarsz tőle semmit, akkor add a tudtára egyértelműen. A pasik nem hülyék szerintem.
5/6 anonim válasza:
Ha ennyire nem adja fel, biztos szerelmes :) Ha nem érti meg, hogy hagyjon békén, legyél bunkó... Sajnos innen már nem tudod úgy megoldani, hogy ne bántódjon meg
6/6 A kérdező kommentje:
hát pl ha kérdez fészen valamit,tömören válaszolok,alig írok vissza amit szóvá is tett.
2013. aug. 15. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!