Mit tegyek? Hogy "rázzam le" úgy hogy ne bántsam meg?
Figyelt kérdés
Van egy fiú. Tetszek neki és ezt be is vallotta. Elmondtam neki hogy én csak barátként tekintek rá. Ezt el is fogatta, legalábbis azt mondta. Ennek ellenére folyton hazakísér(t) a suliból, hívogat, SMS-t ír. Nem szeretném hogy ez idén is így legyen.
Persze bírom őt meg minden csak nem szeretném hogy beleélje magát és azt higgye hogy kezdek nem csak barátként tekinteni rá. Hogy mondjam el neki? Nem vagyok az a fajta lány aki kérkedik ezzel és visszaél vele. Nem szeretném megbántani.
2012. aug. 30. 13:37
1/1 anonim válasza:
Ő is csak barátként tekint rád szerintem.
Azt, hogy tapadós, megoldhatod annyival, hogy megkéred, ne írjon és hívogasson állandóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!