Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "rázzam le" a pasikat úgy, hogy ne bántsam meg őket, és ne kerüljenek?
Egy kicsit felemás helyzetben vagyok: régen kifejezetten a csúnya lánykák közé tartoztam, piszkafa test, szemüveg, kezelhetetlen hullámos haj... nos, nem én voltam a férfiak álma.
Egy-két éve azonban alapos átalakításon estem keresztül (a magam jóvoltából), és mióta "megszépültem", rengetegen próbálkoznak nálam.
Eleinte jólesett a csodálat, a kedvesség, a sok szép szó, de idővel rájöttem, hogy egyszerűen nem tudom kezelni az ezzel járó helyzeteket. Az a típus vagyok, aki nagyon szereti az embereket, én mindenkinek adok esélyt arra, hogy megismerjem és összebarátkozzunk - de itt a kulcsszó "barátság". Csakhogy épp ebből az emberszeretetemből fakadóan gyakran félreértik, hogy hol vannak a határok nálam.
Nem szeretek megbántani senkit, és azt sem szeretem, ha csak azért kerülnek, mert nemet mondtam. De azt sem tartanám fair-nek, ha hagyok valakit bizakodni.
Van egyáltalán jó módja annak, hogy adjam már az ismertségünk elején tudtára valakinek, hogy nem tetszik, de ettől még barátok lehetünk?
Szia!
Valamennyire biztosan meg fogod bántani, ez elkerülhetetlen. De ha megtudod, hogy a srác többet akar barátkozásnál, egyből, érthetően közöld vele, hogy legfeljebb barátságról lehet szó. A másik fél ezt meg vagy elfogadja, vagy nem. Lényeg, hogy őszinte legyél és ne célozgatással próbáld a tudtára adni, hogy nem jön be neked, mert azt nem biztos hogy megértik. :)
Tetszik a hozzáállásod, hogy nem hagyod a másikat bizakodni, sajnos nagyon sok lányban ez nincs meg és hagyják élni a reményt a srácban, hogy egyszer talán majd...
Őszintén mond meg annak aki nem érdekel, hogy ez a helyzet, ennél többet nem tehetsz.
Ha valaki a barátod akar lenni ez nem fogja ebben megakadályozni, emiatt nem fog kerülni, ha meg nem akar az lenni (ez a gyakoribb) akkor egy idő után magától 'lekopik'
Magamból tudok csak kiindulni, de szerintem sok ember gondolkodhat még így ahogy én.
Ha egy lány megtetszik akkor nem barátkozási céllal közeledek, ha közeledek. Teljesen korrekt ha az elején tisztázod, hogy részedről csak barátság lehet, viszont akármilyen finoman teszed is ezt, akkor is fájni fog. Nem a közlés módja miatt, hanem mert nagyon szar érzés hogy nem vagyok elég jó :S
Egy visszautasítás után pedig nem akarok barátkozni, mert úgy vagyok vele, hogy a kudarcaimmal nem akarok újra és újra szembesülni. Mazochista pedig nem vagyok, hogy szenvedjek akárhányszor csak meglátom a lányt.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!