Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy rázzam le úgy, hogy...

Hogy rázzam le úgy, hogy mégse bántsam meg?

Figyelt kérdés

van egy haverom... és néha hív, hogy megyek-e ki...

csak az a baj, hogy a kb ugyanaz a haveri körünk.. annyi különbséggel.. hogy rá senki se kiváncsi... /kb 2 hónapja/ nem akarom neki megmondani hogy nem, mert mindenki utál.. mert nekem vele semmi bajom, csak ha vele vagyok kb senki nincs velünk.. ha meg odamegyek haverokhoz, utána azt hallgatom hogy miért hoztam őt is...

valahogy le kéne rázni, de úgy hogy ne bántsam meg.. ötletek?

2009. jún. 28. 20:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha Te kedveled, szeretsz vele lógni, akkor csak Te legyél vele. Mondd meg neki, hogy nagyon sajnálod, de a többi haverod nem nagyon csíp, viszont Te bírod őt, és jobb lenne, ha ketten "szórakoznátok" és nem a többiekkel. Neked lehet kettő baráti "társaságod" is,nem? Egyrészt néha vele leszel néha meg azokkal a haverokkal, akik őt nem csípik. Menjetek el külön focizni, vagy ahova szoktatok... Nem tudom, hogy megy ez a fiúknál, én lány vagyok :P :))
2009. jún. 28. 20:50
 2/2 A kérdező kommentje:

az a vicc.. hogy én fiu vok ő meg lány..

kiskorunk óta ismerjük egymást szal részemről semmi nem történne..

de 2en micsinálunk?! beszélgetünk max fél órát.. azt én "hazamegyek" /megyek a többiekhez mert unatkozom vele/ ő meg tényleg haza megy..

2009. jún. 28. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!