Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak hogy ne bántsam...

Mit csináljak hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés
Az eggyik ismerősöm(kislány 10 éves)az agyamra megy.Ő azt hiszi hogy legjobb barátnők vagyunk,de az agyamra megyy,olyan gyerekes.Én 13 leszek lassan.Nem akarom megbántani,mert amugy aranyos kislány,de nem akarom vele égetni magam.Ráadásul 2 színű is,de ez nem érdekes.Mit mondjak neki,vagy mit csináljak?Arra gondoltam hogy majd azt mondom neki hogy tanulok...De ezt észre fogja venni.Most 2 hétre fel vagyok tőle mentve,mert programom lesz hétvégén.De annak a kislánynak most lesz szülinapi bulija,2 hét múlva,és meghívott engem is...Mit mondjak neki?Pont a buliján jönne a bnőm hozzám...Nem tudom mit csináljak!SOS!
2009. nov. 9. 14:36
 1/2 anonim ***** válasza:
huhh ..nem egyszerű dolog, az biztos. szerintem még a bulija előtt ülj le és beszélj vele, hogy más az érdeklődési körötök, ilyenek....és hogy neked sok dolgod van bla bla...egyszóval mondd meg neki hogy nem lesztek legjobb barátnők :/ az a baj, hogy vagy elhanyagolod és majd magától rájön (ami meg szemétség) vagy pedig elmondod neki. :S más ötletem nincs. hangoztasd hogy nem azért mert nem kedveled, de fiatalabb is...talál ki valami dumát.
2009. nov. 9. 16:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Az nem lenne sértés, hogy mások vagytok, nem passzoltok össze.
2009. nov. 9. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!