Van egy fiú, akit nem ismerek és ő találkozgatni szeretne velem. Hogy rázzam le úgy, hogy ne bántsam meg?
Figyelt kérdés
Facebook-on írogat nekem egy fiú, aki ismerősömnek az egyik haverja, de én nem ismerem, még sosem láttam. Így a neten nagyon jófej, vicces, szeretek vele beszélni,de nem akarok vele találkozni, mert nekem másik fiú tetszik. Próbálom mindig finoman lerázni, de őt nem lehet. Kerek-perec meg nem akarom megmondani, mert félek, hogy utána meg nem írna és elterjesztene rólam mindenfélét. Mit tudok csinálni?2013. aug. 6. 15:34
1/3 anonim válasza:
mondd meg hogy kedveled de neked más tetszik
2/3 kismutyesz_ válasza:
Lehet, hogy csak barátként akar találkozni veled. Egyszer ki bírod. Ha próbálkozik akkor meg mondod neki amit érzel .
3/3 anonim válasza:
Legyél őszinte, a barátzónázás a lehető legnagyobb szemétség mindkét nem részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!