Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan rázzam le úgy, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan rázzam le úgy, hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés
Pár hónapja elkezdtünk beszélgetni egy fiúval, egy ideig jól kijöttem vele, lehetett vele hülyéskedni...de semmit nem érzek iránta. Mára már oda jutottam, hogy amikor meglátom, hogy van egy üzenetem, abban reménykedek, hogy nem tőle van. Gyakran vissza sem írok az üzenetére, ami már neki is feltűnő lett, rá is kérdezett erre. Nem tuom hogyan mondjam meg,hogy hagyjon békén, ugy, hogy ne bántsam meg...
2014. ápr. 14. 18:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki, hogy ne írjon annyiszor mert néha már fárasztó. Kemény szavak de finomabban nem lehet.

Ebből mondjuk az szokott kisülni, hogy ő békén hagy de aztán te fogsz nyomulni utána. :)

2014. ápr. 14. 18:32
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

Leehet érez irántad valamit lehet hogy nem, nem tudom nem látok a fejében de sajnos mi fiúk nagyon zokon vesszük ezt ha a csaj koptat le minket. Na most én olyan vagyok hogy ha valaki finoman de határozottan megkér rá hogy most hagyjam békén egy ideig de kedvesen nem bunkó lekezelő módon teszi akkor felfogom a dolgot.

Na most célszerű tisztázni vele azt hogy köztetek csak barátság van maximum és ne írjon neked mindig mert sokszor csak felnézel, más dolgod van stb... Lehet egy ideig duzzogni fog de kedvesen kell hozzá állni, aztán egy idő után minden másképp lesz.

2014. ápr. 14. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy mégis?:D
2014. ápr. 14. 19:06
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, és bocsi, elfelejtettem odaírni 17 éves vagyok
2014. ápr. 14. 19:09
 5/5 anonim ***** válasza:
mondd meg neki... ne haragudj, nem szeretnek veled beszelni, sajnalom. A jelenlegi "megoldas" 10 evesekhez "melto"
2014. ápr. 30. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!