Hogy rázzam le?
Bejelölt facebookon egy ismeretlen srác ( van csaja is ), és elkezdett nekem írogatni, hogy nagyon szép vagyok, meg hogy van-e barátom? ( am nincsen, de neki nem írtam semmit, csak simán kiléptem ) Ma is rám írt, nem beszéltünk sokat ( kb. alig szoktunk ) és amikor elköszönt azt írta hogy: "Puszi". Amúgy a fiú nem az esetem, és nem szeretnék tőle semmit, de viszont nem szeretnék bunkó se lenni. Amikor valakit visszautasítok mindig arra gondolok, hogy nekem milyen szarul esne... :/ Azt írta, hogy holnap rám ír, és kilépett. Mit csináljak, nem akarom hogy bunkónak tartson ://
16/L
"Amikor valakit visszautasítok mindig arra gondolok, hogy nekem milyen szarul esne... :/ "
Figyu,az élet ilyen...,téged is még vissza fognak utasítani,és a srácot is,sőt sztem mindenkivel előfordult már ez.Nem tragédia..,ilyenkor megy tovább az ember.Sőt úgy,hogy nem is ismered,honnan gondolod,hogy megsértődne vagy bármi.Diszkréten és kedvesen utasítsd vissza és ezzel le van zárva az ügy.
inkább arra gondolj,hogy ha lenne pasid és másnak írogatni ilyeneket,akkor mit szólnál.
egy ilyennel simán lehetsz kemény.
tilts egyszerűen,és tolj rá hogy mit gondol rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!