Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy rázzam le?

Hogy rázzam le?

Figyelt kérdés

Bejelölt facebookon egy ismeretlen srác ( van csaja is ), és elkezdett nekem írogatni, hogy nagyon szép vagyok, meg hogy van-e barátom? ( am nincsen, de neki nem írtam semmit, csak simán kiléptem ) Ma is rám írt, nem beszéltünk sokat ( kb. alig szoktunk ) és amikor elköszönt azt írta hogy: "Puszi". Amúgy a fiú nem az esetem, és nem szeretnék tőle semmit, de viszont nem szeretnék bunkó se lenni. Amikor valakit visszautasítok mindig arra gondolok, hogy nekem milyen szarul esne... :/ Azt írta, hogy holnap rám ír, és kilépett. Mit csináljak, nem akarom hogy bunkónak tartson ://

16/L

2012. aug. 24. 23:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem.. :)
2012. aug. 24. 23:44
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
:/ akk mindegy. De tokre olyan volt. Hat neked is sok sikert en letiltottam szimplan idegesitett a hulyessege olyan bena hazugsagokkal jott h rossz volt nezni. Szanalmas barom. De azt is teheted h nem irsz vissza egy ido mulva megunja. Am nem szabad visszaigazolni. Ense tettem. Egy idegen ne lassa mar a kepeim meg minden
2012. aug. 24. 23:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
En az ilyeneken csak rohogni szoktam.. Ir nekem, en is neki es kozben rohogok.:) tudom.k.csög vagyok, de ez van, amugy ja.. Egyszerüen küld el a francba.. Mit erdekel az teged? Nem is ismered plusz alapból.egy szanalmas köcsög ha van baratnője, es így ír... ><"
2012. aug. 27. 09:41
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi xdd ^^
2012. aug. 27. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!