Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zaklat a munkatársam. Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zaklat a munkatársam. Hogy rázzam le?

Figyelt kérdés

A munkatársam nem érti meg, hogy nem érdekel és, hogy nem vagyok rá kíváncsi. Nem hagy békén, elkerülni se tudom. Folyton zaklat a hülyeségeivel.

Fogdossa a derekam, mögém jön és csókolgatja a nyakam, becézget, tegnap utánam kiabált az utcán, hogy drágám gyere, megyünk haza. Nem is vele lakom. A telefonjába is úgy vagyok beírva, hogy "édesem". Addig nem hagyott békén amíg fel nem mentem hozzá egy kávéra. Ha kiabálok vele és sértegetem az se érdekli, ugyan úgy, még jobban tovább csinálja.

Szóljak a főnökömnek?

2012. aug. 21. 11:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Rúgasd ki.
2012. aug. 21. 11:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Először vele próbáld meg tisztázni, hogy hol van a határ, utána szólj a főnöködnek.
2012. aug. 21. 11:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
először beszélj vele érthetően,aztán ha ebből se ért szólj a fönöködnek
2012. aug. 21. 11:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A következő kávéval nyakon öntheted.
2012. aug. 21. 12:05
 5/11 A kérdező kommentje:

Már beszéltem vele, de nem is érdekli, hogy mit mondok, nem is figyel rám.

Ilyeneket mond, hogy feleségül fog venni.. Hányok tőle.

2012. aug. 21. 12:05
 6/11 anonim ***** válasza:

Ne már, ezt itt a gyakorin kell megkérdezni, már emiatt sejthető hogy elvérzel ebben a 'nagy feladatban'.

Nem tudod ezt lerendezni fél perc alatt felnőtt létedre? Csodálkozol ha az jut az ember eszébe - még bennem is felmerül - hogy ez csak látszatprobléma és valahol vágysz is erre?

Nem vágysz a palira és felmész hozzá kávézni? Mi a következő szint, lefekszel vele csak hagyjon már békén?

Ezt a hülyeséget.

Mikor újra hadovál emlékezteted hogy már szóltál neki hagyjon békén. Tovább hadovál elküldöd a pics@ba ott mindenki elött egyszer és mindenkorra jó alaposan. Ezt nem tudod megtenni? Ne bohóckodjál már.

2012. aug. 21. 12:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Ugyanez történt velem is. Szóltam a főnöknek, végül én lettem beállítva úgy hogy túl képzelgem a dolgot. Nekem nem volt párom, jegyűrű a kezemen, ezért könnyű préda voltam a kisded szórakozásának.
2012. aug. 21. 12:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem főnöke válogatja, hogy ki mit tesz ilyenkor. Van, aki jót röhög, van, akit ez egyáltalán nem érdekel, mert nem akar kellemetlenséget, és van az az egyharmad, aki esetleg bedühödik és felelősségre vonja a kollégát. Kirúgni? Csak úgy? Azt nem hiszem.
2012. aug. 21. 12:09
 9/11 A kérdező kommentje:

Én már mindenhova elküldöm, de nem is érdekli. Mindig azt mondja, hogy ne kiabáljak, mert ezzel semmit sem oldok meg.

Megfogta a karom és nem engedett haza, vitt magával.

2012. aug. 21. 12:11
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Amit te itt leirsz azért emberek éveket kaptak, szóval valamit itt nagyon rosszul csinálsz.
2012. aug. 21. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!