Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zaklat a munkatársam. Hogy rázzam le?
Figyelt kérdés
A munkatársam nem érti meg, hogy nem érdekel és, hogy nem vagyok rá kíváncsi. Nem hagy békén, elkerülni se tudom. Folyton zaklat a hülyeségeivel.
Fogdossa a derekam, mögém jön és csókolgatja a nyakam, becézget, tegnap utánam kiabált az utcán, hogy drágám gyere, megyünk haza. Nem is vele lakom. A telefonjába is úgy vagyok beírva, hogy "édesem". Addig nem hagyott békén amíg fel nem mentem hozzá egy kávéra. Ha kiabálok vele és sértegetem az se érdekli, ugyan úgy, még jobban tovább csinálja.
Szóljak a főnökömnek?
2012. aug. 21. 11:51
11/11 anonim válasza:
Tisztán és egyértelműen mondd meg neki, hogy nem kívánsz vele semmilyen kapcsolatot létesíteni. Ha ennek ellenére nem hagy békén, feljelented zaklatásért. Természetesen ilyen helyzetben nem megyünk fel kávézni!!!!! Ilyen cselekedettel csak felbuzdítod.. még jobban beindul a fantáziája! Nem akarlak megijeszteni, de sosem tudhatod, belül milyen személyiség.. Sajnos van rossz tapasztalatom a témában. Először zaklat, utána zsarol, aztán már fenyeget... ne is soroljam! Persze mondani se kell, nem kéne adni alá a lovat... Hogy van ez, hogy fogdossa a derekad, csókolgatja a nyakad stb.??????? Én biztos nem engedném meg a kollegámnak.. aztán még felmész kávézni.. ezek után az ő helyében én sem gondolnám, hogy nem akarsz semmit... OKOSAN ÉS ÓVATOSAN!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!