Ha a volt férj zaklat telefonon, mit tegyek?
Ez csak egy tipp, de rá gyanakszom...Hogy tudnám kideríteni, hogy ki hív rejtett számmal? Fel kell jelenteni? A rendőrség meg tudja nekem mondani, hogy ki zaklat? Már éjszaka is hív, nagyon zavaró (nem szól bele...)!
Amúgy kikapcsolni nem tudom, mert vannak idős, beteges hozzátartozók, akikkel bármikor történhet valami, így ha sürgősen menni kell, akkor csak telefonon tudnak elérni...
Akkor is megtudná valamelyik közös ismerőstől az új számom, ez nem megoldás sajnos... Mindig van egy "jóakaró", aki annak ellenére, hogy külön kérem, hogy ne adják meg neki, úgyis megadja...
Ha feljelentem, az hogy zajlik, arra vagyok kíváncsi! Kell-e fizetni érte pl.? Vagy hogy mennyi idő, amíg kiderül, hogy ki a zaklató?
Hát nem tudom hol tudom ezen beállítani... :/
Amúgy a mobilszolgáltató is meg tudja mondani csak így, ha bemegyek? Mert ugye szám nélkül hívott, de ők gondolom látják, hogy mi volt a szám...
Mert én azt hallottam, hogy kell hozzá valami hivatalos papír...de nem vagyok benne biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!