Hogyan rázzam le?
Figyelt kérdés
Van egy rettenetesen szőrös fiú aki erősen nyomul rám. Én viszont rosszul vagyok tőle, mert úgy néz ki, mint egy jeti. Gyufaszál hosszóságú szőr van rajta. Nem szeretném megbántani vele, de nem bírom a látványát sem, pláne nem a közelségét. 24/N2015. márc. 29. 23:31
1/12 anonim válasza:
Gyújts meg a közelében egy száll gyufát, és talán utána jobban fogsz közeledni hozzá.
4/12 anonim válasza:
24 éves és nem tud határozottan, de barátságosan lekommunikálni egy rém egyszerű helyzetet. Elgondolkodtató ez is
5/12 anonim válasza:
Bocsi, de nem vagy az esetem.
Ennyi.
6/12 A kérdező kommentje:
Nagyon jófej ezért nem szeretném megbántani. Nem tehet róla szerencsétlen.
2015. márc. 29. 23:36
7/12 anonim válasza:
Ne sajnáld, nem veszít veled sokat. :)
8/12 anonim válasza:
Most mit oltjátok a lányt? Teljesen normális kérdést tett fel. Itt mindenki a nagymestere annak, hogy hogyan rázzon le megbántás nélkül másokat? Nem hinném, mert ha ennyire intelligensek vagytok, a lánynak is képesek lennétek intelligensen válaszolni. Ennyit erről.
10/12 anonim válasza:
Szegény srác... én is elég szőrös vagyok és szarul esik ilyet olvasni. Mondjuk én az idősebb nőket szeretem szerencsére... :D
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!