Mi ez a h*lyeség, hogy a mai fiatal fiúk irtóznak meghívni egy lányt és azt se tudják hogyan kell?
"etikettről, hogy hogyan kell viselkedni"
Amit valaki kitalált. Ez nem törvény, vagy szabály. Nekem ezt nem muszáj követnem, ha nem értek vele egyet, vagy nem látom értelmét.
en konkretan talalkoztam mar olyan lannyal aki azert jott el 3dik es 4dik randira meg tudta hogy fizetem az italat meg amugy is unatkozott.
meg ez szorakozohelyeken is normalis dolog hogy a luzerek fizetik a csaj italat es igy dumal veluk ket szot es kesz. persze van aki jo iranyba hasznalja ki ezt az egeszet.
en ugy vagyok vele hogy az elsot alapvetoen fizetem, deha a csaj mondja hogy nem kell fizeti o, akkor nem eroltetem tuti.
utana meg mindenki a magaet.
de az mar fura ha elvarjak, ez egy gesztus tenyleg, de valahogy ha egyszer elvarjak akkor maskor is, es akkor meg hulyen jon ki ha szol az ember..
54: Egyáltalán nem említettem KÉNYSZERÍTÉST a fogamzásgátlónál. A 'kényszerítés' ki sem csúszott a számon, szóval ezt nem is értem. Arról volt szó, hogy ha már sajnos így van, hogy nőknek van bogyó fogamzás ellen, férfiaknak nincs, akkor ez is legyen már egy nagyra értékelendő pont a férfiaknál, hogy a nő szedi, mert totál nem csak magáért szedi, hanem hogy az élvezet a férfi számára IS teljes legyen és egy szerelmes csaj, egy többéves kapcsolatban természetesen el fog gondolkozni a szedésén. Én amúgy nőként tudok erről nyilatkozni. Nekem 5 éves kapcsolatom volt és hulla szerelmes voltam. A guminál valahogy attól tartottam, hogy nem az igazi a barátomnak
És mivel az ember lánya tudja, hogy a nőknek van a gyogyó, így éreztem a vállamon valami felelősséget, hogy na most az élvezetünk teljessé tétele az én lelkemen szárad.
Jó lenne ha már a férfiaknak is feltalálnának valamit. És természetesen mellékhatások nélküli valamit.
Szerintem Te nem érted...
A probléma az olyan nőknél van, akik ELVÁRJÁK ezeket a GESZTUSOKAT.
Alapvetően nem szoktam bunkó, faragatlan lenni, még ha hülyeségnek is tartom etikettek követését, de hihetetlenül kiborít, amikor ezeket ELVÁRJA egy nő, mert az neki JÁR.
Kezded érteni a problémát?
Inkább úgy fogalmazok, hogy ERŐSEN SZÁMÍTOK rá.
Engem nem kell amúgy negatívan megítélned, 20 ezer forintot fizettem, mikor meghívtam a fiú haveromat egy pesti sushi bárba. De ő haver. És nem arról szól a történet (legalábbis számomra), hogy csóró lennék és ácsingózom a money-ra. Nem vagyok önző sem. Mindegy. Úgysem fogunk egyetérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!