Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi ez a h*lyeség, hogy a mai...

Mi ez a h*lyeség, hogy a mai fiatal fiúk irtóznak meghívni egy lányt és azt se tudják hogyan kell?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy egyes huszas palik hatalmas erkölcsi csekingként tekintenek rá, hogy a lány az ismerkedésnél felajánlja, hogy fizeti a felét (étteremben, moziban stb) vagy 'meghívatja' magát...Ha meg fizetnek, akkor is ügyetlenül és még a csaj érzi magát kellemetlenül, mert látszik a fiú arcán valami zavar, mintha nem erre számított volna. Ôszintén szólva, ha ismerkedésnél azt venném észre, hogy nem akar meghívni a pasi, az eléggé zavarna. Lehet ki is ábrándulnék :( Vélemények? Ha lehet, ne sértegetôseket. Köszi.

2015. márc. 11. 07:49
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül van ez... te is tudod
2015. márc. 11. 07:54
 2/61 A kérdező kommentje:
Miért is van? Mire gondolsz?
2015. márc. 11. 07:55
 3/61 anonim ***** válasza:
Arra, hogy a pasiknak manapság rengeteg komplexusuk van, ha ismerkedésről van szó, és sokan ezeken nem tudnak felülemelkedni (ez inkább az ami nem véletlen). Sajnos ebből következnek a további "bakik". Szerintem örülj neki, hogy egyáltalán mernek kezdeményezni nálad...
2015. márc. 11. 07:58
 4/61 anonim ***** válasza:
Persze nem úgy értem ,hogy valami baj lenne veled, csak sajnos sokan sok rosszat tapasztalnak meg, túl sokat. Én is tapasztalatból mondom, amiből van 29 évesen.
2015. márc. 11. 07:59
 5/61 anonim ***** válasza:
Első randin én pl. szívesen fizetnék, csak az a baj, hogy velem meg nem jönnek el randizni a lányok, mert mindegyikük undorítónak tart a külsőm miatt. Már az is csoda, hogy még nem adtam fel teljesen, pedig rengeteg és kizárólagosan csak visszautasításokat kaptam.
2015. márc. 11. 08:23
 6/61 anonim ***** válasza:

Nos mert mi alapján várja el egy nő a mai világban, hogy meg legyen hívva, előre legyen engedve, kihúzzák neki a széket, levegyék a kabátját, meg az összes ilyen régi szokás?

Én a magam részéről nem vagyok angol gentleman, sem pedig lovag. Ezt nem érzem bunkóságnak. Ellenben ha azt várják a mai nők, hogy egyenrangú félként legyenek kezelve, akkor ne várják el a kitüntetett figyelmet, mert nálam ez a kettő ellentmondásba ütközik. Tudod, kettős mérce...

Ezért tényleg nevezhetjük "erkölcsi csekiningnek", igen.

Aztán, hogy más "pasik" ezt miként gondolják, azt nem tudom, ez csak a saját nézőpontom.

Amúgy meg szerintem az fizessen, de minimum ajánlja fel, aki a másikat meghívta - függetlenül attól, hogy randi, baráti kávézgatás, vagy akármi - tehát ha két azonos nemű barát megy el kávézni, akkor is. Ez így korrekt.

Amúgy sem vagyok a körülrajongó típus... kinőttem már abból. Ahhoz minimum nagyon nőies nő kéne, nem a büszke, hiúsággal tele lévő modern emancipált nő...

24/F

2015. márc. 11. 09:20
 7/61 A kérdező kommentje:
Randiról szólt a kérdés, nem baráti kávézgatásról. Minden más, ami nem randi természetesen másként megy. A fiúk egyébként szeretnek az emancipációval takarózni, csakhogy az arról szól, hogy agyban egyenlôek vagyunk és betölthetünk ugyanolyan magas felelôsséggel járó pozíciót a munka világában mint a férfiak. Nem ajtónyitásról szól az egyenlôségért folytatott harc, nagyon el vagy tévedve.
2015. márc. 11. 11:11
 8/61 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nektek nem arról szól, de azt hiszem ha már egyenrangúként kezelek valakit, akkor nem jár neki különleges, kitüntetett bánásmód. Továbbra is kettős a mérce...

Amúgy meg minek a felháborodás? Nekem is, meg akármelyik férfinak joga van így gondolkodni. Úgyis találsz ezer másikat, aki meg a régimódi gondolkodást követi... mindenki megtalálja, aki hozzá való. Ebben nem látom igazán a problémát. Takarózni? Nem takarózok vele, nincs szükségem kifogásra, egyszerűen ez az álláspontom. Neked is megvan a jogod a magadéhoz, nemde? :P

2015. márc. 11. 11:17
 9/61 A kérdező kommentje:
Nem jár kitüntetett bánásmód..? Téged is nô szült és a te gyerekedet is nô fogja szülni. Te teherbe tudsz esni? Vagy menstruálsz esetleg?
2015. márc. 11. 11:22
 10/61 anonim ***** válasza:
9: Te teherbe tudsz esni anélkül, hogy egy férfi felcsinálna? :D Szóval inkább a nőknek kell köszönetet mondani a férfiaknak, hogy vagyunk olyan kedvesek és hozzásegítünk ahhoz, hogy gyereket pátyolgathassatok :D
2015. márc. 11. 11:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!