Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi ez a h*lyeség, hogy a mai...

Mi ez a h*lyeség, hogy a mai fiatal fiúk irtóznak meghívni egy lányt és azt se tudják hogyan kell?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy egyes huszas palik hatalmas erkölcsi csekingként tekintenek rá, hogy a lány az ismerkedésnél felajánlja, hogy fizeti a felét (étteremben, moziban stb) vagy 'meghívatja' magát...Ha meg fizetnek, akkor is ügyetlenül és még a csaj érzi magát kellemetlenül, mert látszik a fiú arcán valami zavar, mintha nem erre számított volna. Ôszintén szólva, ha ismerkedésnél azt venném észre, hogy nem akar meghívni a pasi, az eléggé zavarna. Lehet ki is ábrándulnék :( Vélemények? Ha lehet, ne sértegetôseket. Köszi.

2015. márc. 11. 07:49
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:
Soha a büdös életben nem mondtam és nem is gondoltam soha hogy a nôk felsôbbrendûek lennének, MINDEN ember egyenlô!! Ez csupán udvarlási szokás a gyengébb nem felé. Te hány éves vagy hogy ilyeneket el kell magyarázni??:(
2015. márc. 12. 16:20
 42/61 A kérdező kommentje:
Te amúgy komolyan sajnálsz 300 forintot egy kávéra attól a lánytól, aki tetszik neked?! :((((((( aztahétszázát
2015. márc. 12. 16:25
 43/61 anonim ***** válasza:
Én 24. De azon kívül, hogy esélyt ad a nő, amit én megcáfoltam (és te leírtad, hogy de igenis esélyt ad, mert csak), nem írtál semmi érvet, csak egy kioktató választ, hogy ezt "magyarázni" kell. Én így gondolkodtam mindig és nagyon kiegyensúlyozott kapcsolataim voltak, most is az van. Tisztelem a barátnőmet, meg is szoktam néha hívni dolgokra ha olyanom van, máskor meg ő szokott engem. De nincs semmi ilyen elvárás a másik felé. Nem látom ebben hol lenne a hiba. Nem anyagiak miatt vagyunk együtt.
2015. márc. 12. 16:28
 44/61 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel te is sajnálsz 300 Ft-t attól a férfitól, aki tetszik neked. Amúgy itt pont az elvről van szó. Nem a pénzről. Arról, hogy nem megveszem a találkozót. Szerintem az megalázó, mind a két fél számára.
2015. márc. 12. 16:29
 45/61 A kérdező kommentje:
:D:D "nem megveszed a találkozót", ujjj. Nagyon rosszul fogod fel az egészet. Párkapcsolatnál egyébként már más a felállás. De hogy egy randin én hívjam meg a férfit:D Hát vicces vagy. Ez gondolom a férfiak egyre nagyobb mértékû elnôiesedését mutatja. Remélem, hogy a barátnôd nôgyógyászhoz járásának költségeit meg a gumi/fogamzásgátló árát is felezitek akkor, mert a te élvezeted/felelôsséged is benne van. A nôgyógyász 7000 ft körül van, a fogamzásgátló 2000 és e felett. Lényegesen több mint a 300 forintod, amit a kávéra sajnálsz kifizetni. Szóval akkor csak tessék azokba is beleadni. ;)
2015. márc. 12. 17:10
 46/61 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam, hogy neked kéne meghívni a férfit, hanem , hogy senkinek nem kéne senkit meghívni.

Persze a gumi árát is felezzük. Illetve mindig más hoz gumit. Tablettát meg most fog elkezdeni szedni és nyilván állom a felét. Itt nem a pénzről van szó, ahogy mondtam is, hanem az elvekről. Nem akarok olyan nővel lenni, aki elvárná tőlem, hogy anyagilag többet tegyek a kapcsolatba, mint ő. Az ilyenből szerintem nem lesz egészséges kapcsolat.

2015. márc. 12. 17:24
 47/61 A kérdező kommentje:
Így van, adj is bele a tabiba, ez így van jól. Amúgy abba is bele kellene gondolnod, hogy az élet sokszor teremt olyan helyzeteket, hogy egy párkapcsolatban az egyik félnek éppen pár hónapra nem lesz munkája. A nô mikor a gyerekkel otthon van, akkor sem hoz haza pénzt. Az elvárásod, hogy olyan ne legyen, hogy egyik fél anyagilag többet tesz a kapcsolatba, mint olyan nem létezik. Az élet produkálja az ilyen helyzeteket.
2015. márc. 12. 17:29
 48/61 anonim ***** válasza:
Általánosságban nem a szükséghelyzet a jellemző és én most erről beszélek. Nem is arról van szó, hogy egyik hónapban többet költöttem és akkor baj van. És nem is arról, hogy elvárom, hogy gyerekszülésnél anyagilag topon legyen, hanem arról, hogy ne torlódjon el olyan irányba, hogy a férfinak többet kell fizetnie, mert férfi.
2015. márc. 12. 17:47
 49/61 A kérdező kommentje:
Aha..
2015. márc. 12. 18:21
 50/61 anonim ***** válasza:
Szerintem azért ilyen tudatlanok, mert nincs műveltségük, nincs normális otthonuk, az apjuk a legtöbbnek nem is lakik a családjával, nem tudnak normálisan kommunikálni az apjukkal, és nem olvasnak, mert abból is - főleg,ha régi klasszikusokat olvasnának - sok mindent megtudnának az etikettről, hogy hogyan kell viselkedni. stb. A kifejezési készségről nem is beszélve.
2015. márc. 18. 11:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!