Mi ez a h*lyeség, hogy a mai fiatal fiúk irtóznak
meghívni egy lányt és azt se tudják hogyan kell?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy egyes huszas palik hatalmas erkölcsi csekingként tekintenek rá, hogy a lány az ismerkedésnél felajánlja, hogy fizeti a felét (étteremben, moziban stb) vagy 'meghívatja' magát...Ha meg fizetnek, akkor is ügyetlenül és még a csaj érzi magát kellemetlenül, mert látszik a fiú arcán valami zavar, mintha nem erre számított volna. Ôszintén szólva, ha ismerkedésnél azt venném észre, hogy nem akar meghívni a pasi, az eléggé zavarna. Lehet ki is ábrándulnék :( Vélemények? Ha lehet, ne sértegetôseket. Köszi.
Édesistenem:( Nem a nemzésrôl beszéltem hanem a 9 hónap terhességrôl. Az ödémáról a lábadban, a hányingerrôl, az ingerlékenységrôl, a pluszsúlyról, terhességi csíkokról, ahogy tágul meg szakad a bôröd, a szülésrôl amikor több órán keresztül szenvedsz mint a kutya, majd szakad a gátad (nuni és végbél közötti szakasz) ahogy egy fejet ki kell préselned magadból vag ha császár akkor felvágnak mint a sonkát..És a szülés után sem érnek ám véget a nyalánkságok, ugyanis örülhetsz ha a baba a több hónapos szoptatás alatt nem szopikázza le cicid úgy hogy aztán a bokádig lóg meg nem szopizza véresre a mellbimbódat .te, ha még mindig nem kapizsgálod és teszed össze a kezed, hogy férfinak születtél akkor vakon jársz a világban, vagy a tojáshéj még nagyon a fenekeden van.
2015. márc. 11. 12:03
12/61 anonim válasza:
Férfi oldalról pedig... azon időszak alatt neked kell gondoskodni a családról, sőt akár utána is jó sokáig, 2 ember helyett kell dolgoznod és elég pénzt előteremtened, hogy a feleséged és a gyereked ne szenvedjen hiányt, a számlák be legyenek fizetve és még sorolhatnám. Az sem könnyű feladat éppen! Más szóval meg kell teremteni egy nyugodt, élhető környezetet, ami a mai világban nem túl egyszerű. Nyilván ezen felül otthon is be kell segíteni még és a családdal sem árt ezek mellett törődni.
Ha már ennyire vizsgálgatod a kérdést, illene két oldalról vizsgálni.
Csak arra próbáltam rámutatni, hogy Te pedig nem tudod, milyen férfinak lenni. Bizonyára egy apának sem láblógatás a családalapítás...
(másrészt meg nem akarok gyereket, nekem ez nem kérdés ezen szemszögből)
2015. márc. 11. 12:13
13/61 A kérdező kommentje:
Természetesen az anyagi oldala sem könnyû néha. De a testeddel mégsem történnek ilyesféle dolgok, számomra ez üt mindent. (ja, a fogamzásgátló tablettáról meg még nem esett szó, amit a nônek kell bekapkodni minden nap, kockáztatva ezzel trombózist, tüdôembóliàt és elhízást. Én trombózist és embóliàt kaptam tôle csak azért...de persze a nô gondoskodjon ily módon a maximálisan élvezetes szexrôl, hogyne, a csávónak csak elmenni kell...)
2015. márc. 11. 12:25
14/61 anonim válasza:
Tudod én azt érzem, hogy a kérdésedben inkább csak a feszültségedet akartad kiírni...
Senki sem kényszerített, hogy fogamzásgátlót szedj.
De az, hogy nem mindenki gondolkodik úgy, ahogy Te, nem a világ hibája.
Ha neked az kell, hogy körüludvaroljanak, szíved joga vágyni rá, de ez nem azoknak a fiúknak/férfiaknak a hibája, akik nem ezt a tábort erősítik. Mint írtam, úgyis találsz majd olyat, aki vevő erre. Akkor hol a probléma?
2015. márc. 11. 13:02
15/61 A kérdező kommentje:
Egy 'brainstorming' akart csak lenni. "senki nem kényszerített hogy fogamzásgátlót szedj" -hehe :) Te szexeltél már? Tudod mi a különbség mikor gumi van a farkincádon és amikor nincs..? :) El tudod képzelni, higy egy több éves fix kapcsolatban folyamatosan csak gumiznod kelljen? Neked még sokat kell tapasztalnod úgy érzem. A minimum hogy kezet csókolsz annak a nônek, aki lehetôvé teszi neked, hogy gumi nélkül élvezhesd a nuniját, mert ehhez fogamzásgátlót kell szednie szegénynek.
2015. márc. 11. 13:14
16/61 anonim válasza:
Szerintem te egy elég erős feminista vagy.
Ha nem akarsz akkor nem kell szülni és a melled nem fog a térdedig lógni. Senki nem kötelez a fogamzásgátló szedésére sem, ahogy semmi másra sem.
Nem ajtónyitásról van szó meg stb, hanem egyenlőségről. Olykor azonban vannak egyenlőbbek az egyenlőknél...
Azt mondjuk kifelejtetted hogy a férfiak átlag 5-10 évvel előbb halnak meg. A nemzéshez pedig 2 ember kell.
Ha nem szeretsz nő lenni akkor manapság megoldható hogy férfi legyél szóval, ha gondolod vágj bele.
2015. márc. 11. 13:37
17/61 A kérdező kommentje:
16: A válaszod komolytalan.
2015. márc. 11. 13:43
18/61 anonim válasza:
Miért komolytalan?
Van olyan aki nem akar szülni mert nem akar ezen átmenni.
A petevezeték, és a herék is elköttethetők és nem kell gyógyszert sem szedni, se kotont használni.
Elmondtad a te gondolataid ami elég feminista szöveg, viszont az én válaszom komolytalan.
Nem tudsz az én érveimmel mit kezdeni és azért mondod hogy komolytalan.
2015. márc. 11. 13:47
19/61 A kérdező kommentje:
Ugye te sem gondolod komolyan, hogy minden nô, akinek ezzel baja van, hogy így van az sterilizáltassa magát? Akkor te sem lennél, barátom. Az ember nyel egyet és átmegy a fájdalmakon az eredményért, a gyermekért. A menstruációmat hogy szüntessem meg, ha már ilyen okos vagy? Ja, vetessem ki a méhem, mi? .... no komment amit közvetítesz. Gondolom családi problémák közt nevelkedtél, talán anyukáddal is rossz a kapcsolatod azért vagy ilyen:( Sajnálom. Amúgy meg nem tûnt fel, hogy te egyik kérdésemre se válaszoltál?? Megismétlem: Szeretsz d*gni egy lányt? Tudod milyen gumi nélkül? Nem érzed, hogy fényévekkel él élvezetesebb ha a bôrödön érzed és nem kell gumi? Ezekre várom a választ.
2015. márc. 11. 13:54
20/61 anonim válasza:
Én még a baráti körömet is meg szoktam hívni, nem csak ha randizni megyek. Lány barátomat is meghívtam mikor találkoztam vele, ő tiltakozott egyébként de nem úgy van :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!