Mi ez a h*lyeség, hogy a mai fiatal fiúk irtóznak meghívni egy lányt és azt se tudják hogyan kell?
Te felvázolsz egy problémát miszerint nőnek lenni rossz (menstruáció, szülés, tabletta stb.)
Ha ezek nagyon zavarnak műttesd át magad és kész.
Ha neked ekkora gondot jelent a szülés akkor miért ne tehetnéd meg hogy elkötteted a petevezetéked, vagy kiveteted a méhed, a te tested és nem fogsz szülni és fogamzásgátló se kell. Egyébként pedig gyereket örökbe is lehet fogadni, vagy fizetsz egy béranyának...
Amúgy az eredeti kérdés nem ez volt, csak válaszoltam a többi altra is.
Elég lesz ha köszönetet mondanak neked a férfiak/bálványoznak vagy öntsenek neked egy életnagyságú színarany szobrot mert te nő vagy és beszeded a fogamzásgátlót?
Az emancipáció ezzel jár, a többi pedig csak udvariasság. A nő is kezdeményezhet, betölthet ugyan olyan pozíciókat stb, viszont azt viseld el hogy senki nem köteles fizetni helyetted semmit mert ez csak udvariasság.
Szerintem te arra játszol hogy felhúzd az agyam.
Szinte az összes eddig feltett kérdésed megválaszoltam. Én nem ismerkedés folyamán, hanem látatlanban kiábrándultam belőled.
Az egy dolog hogy milyen elképzeléseid vannak, de az hogy egy szöveget képtelen vagy értelmezni már sok.
Na akkor erre válaszolok, hogy könnyebb legyen.
Teljesen más, és jobb gumi nélkül.
Kiábrándulni nem csak abból lehet akibe szerelmes vagy, de mindegy ebbe ne menjünk bele.
Legalább ebben egyet értünk, hogy nem lenne esélyünk a másiknál ilyen hozzáállással.
Na ez teljesen más fajta szöveg volt.
Rendben, és azt pedig ami veled történt sajnálom.
Örültem hogy beszélhettünk és valamilyen szinten a végére ki is jöttünk.
Szia
Kérdező, te nagyon el vagy tévedve!
A szex a szeretet/szerelem kimutatásáról szól, nem arról, hogy a férfi kiélje magát a női testen. Ezt vagy a szürke 50 árnyalatából gondolod, vagy eddig csak kopasz, 2x2es csávók döngettek téged amíg el nem élveztek. Ha így volt, akkor szeretném kifejezni a legmélyebb sajnálatomat irányodba.
Másrész, tény hogy a szex jobb gumi nélkül, de azt is csak a bunkó 2x2es állat fogja eröltetni, hogy ezért a nő fogamzásgátlót szedjen, nem az aki szereti a párját.
Sötét vagy mint az éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!